اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

عراقچی: غرب باید به خاطر تأمین مواد شیمیایی برای رژیم صدام پاسخ‌گو باشد

عراقچی: غرب باید به خاطر تأمین مواد شیمیایی برای رژیم صدام پاسخ‌گو باشد
وزیر امور خارجه ایران با انتقاد از تداوم ابهام در تحقیقات کشورهای غربی درباره نقش شرکت‌ها و افرادشان در تجهیز رژیم صدام به مواد شیمیایی، بر لزوم تکمیل محاکمات، پرداخت غرامت به قربانیان ایرانی و عراقی و همچنین رسیدگی به تأثیر تحریم‌های آمریکا بر درمان مصدومان شیمیایی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه اجلاس کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی در لاهه، اظهار داشت که همچنان برخی کشورهای غربی مدعی انجام تحقیق درباره نقش شرکت‌ها و شهروندانشان در تأمین مواد شیمیایی برای رژیم صدام هستند، اما ایران هنوز از نتیجه این تحقیقات مطلع نشده است.

 

وی با اشاره به اینکه در برخی موارد محاکماتی انجام شده اما از نظر ایران کامل نیست، تأکید کرد: پیگیری این موضوع در دستور کار دائمی ما قرار دارد تا هم عاملان این اقدامات مجازات شوند و هم غرامت لازم به قربانیان سلاح‌های شیمیایی در ایران و عراق پرداخت شود.

 

عراقچی در ادامه یکی از محورهای اساسی اقدامات ایران را مقابله با تحریم‌های ظالمانه آمریکا دانست که به گفته او، نه‌تنها مردم ایران را تحت فشار قرار داده، بلکه برای مصدومان شیمیایی نیز محدودیت‌هایی در دسترسی به داروهای مورد نیاز ایجاد کرده است.

 

 وی افزود: اگرچه ما با روش‌های مختلف تلاش می‌کنیم نیازهای دارویی را تأمین کنیم، اما این مسئله توجیه‌کننده ممنوعیت‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا نیست و حتما سازمان منع سلاح‌های شیمیایی باید در این زمینه ورود کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه