اخبار داغ

نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی اعلام کرد:

اولویت حضور در تیم ملی دو صحرانوردی از مسابقات قهرمانی کشور مشخص می‌شود

اولویت حضور در  تیم ملی دو صحرانوردی از مسابقات قهرمانی کشور مشخص می‌شود
نایب رییس و سخنگنوی فدراسیون دوومیدانی اولویت انتخاب ترکیب تیم ملی دو صحرانوردی را منوط به حضور دوندگان در مسابقات قهرمانی کشور اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون دو‌ومیدانی، برابر اعلام هیات اجرایی فدراسیون در خصوص‌انتخاب ترکیب تیم ملی دو صحرانوردی ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، اولویت انتخاب با ورزشکاران ملی و استانی است که در مسابقات قهرمانی کشور شزکت می‌کنند و این مهم ملاک اصلی کادر فنی خواهد بود.

هاشم صیامی نایب رییس و سخنگوی فدراسیون دو‌ومیدانی در این خصوص تصریح کرد: با توجه به اهمیت حضور پر قدرت تیم ملی کشورمان در مسابقات صحرانوردی قهرمانی آسیا و انتخاب برترین‌های کشورجهت تشکیل اردوی آماده‌سازی، کلیه ورزشکاران باید از استان‌های مربوطه خود در مسابقات قهرمانی کشور حضور یابند. هرچند که کادر برگزاری مسابقات از پذیرش دوندگان آزاد و بدون معرفی‌نامه رسمی جلوگیری خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه