logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حماس:

اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل علیه دمشق دلیل اصلی بی‌ثباتی در منطقه است

اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل علیه دمشق دلیل اصلی بی‌ثباتی در منطقه است
جنبش حماس در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه اعلام کرد که اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر دلیل اصلی بی‌ثباتی در منطقه است و باید موضع عملی برای مقابله با این رژیم اتخاذ شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز جمعه در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تجاوز بامداد امروز رژیم اسرائیل به سوریه همزمان با ادامه حملات هوایی به غزه، کرانه باختری و لبنان دلیلی بر تلاش مستمر اشغالگران برای گسترش تجاوزات خود به تمام منطقه است.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین افزود: رفتارهای تجاوزکارانه رژیم اشغالگر دلیل اصلی بی‌ثباتی در منطقه است و باید با اتخاذ یک موضع عملی و متحد عربی برای مقابله با این دولت افراطی اقدام شود.

منابع محلی سوریه صبح امروز جمعه از تجاوز زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «بیت جن» در حومه دمشق خبر دادند. در حملات توپخانه ای و  راکتی صهیونیست‌ها به شهرک بیت جن در جنوب سوریه، بیش از 10 شهروند سوری شهید و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

براساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، این درگیری با پاسخ شدید جوانان محلی سوریه مواجه شده که در پی آن  13 نظامی اسرائیلی زخمی شدند که حال سه تن از آنها وخیم گزارش شده است. این رسانه ها، حمله به بیت جن در حومه دمشق را به دلیل حجم بالای تلفات در صفوف نظامیان این رژیم، استثنایی توصیف کردند.

منابع خبری گزارش دادند که پرواز پهپادهای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان بیت جن همچنان ادامه دارد و ده‌ها خانواده سوری مجبور به ترک خانه‌های خود شده و به مناطق امن رفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه