logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت شکایت کرد

لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت شکایت کرد
وزارت امور خارجه لبنان در پاسخ به نقض جدید و جدی حاکمیت این کشور توسط اشغالگران شکایتی را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت امور خارجه لبنان از طریق نمایندگی دائم این کشور در سازمان ملل متحد در نیویورک، در پاسخ به نقض جدید و جدی حاکمیت لبنان توسط اشغالگران شکایتی را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد.

در این بیانیه آمده است: «این علاوه بر نقض‌های متعدد و مداوم آن، یعنی ساخت دو دیوار حائل بتنی به شکل حرف «T» در جنوب غربی و جنوب شرقی شهرک یارون، در داخل مرزهای شناخته شده بین‌المللی لبنان است. ساخت این دیوارها که وجود آنها توسط نیروهای یونیفل مستند شده است، منجر به تجاوز به خاک لبنان می‌شود و نقض قطعنامه ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) و اعلامیه ترک مخاصمه (۲۰۲۴) محسوب می‌شود.»

وزارت امور خارجه لبنان توضیح داد که «لبنان در شکایت خود از شورای امنیت و دبیرخانه سازمان ملل متحد خواسته است تا اقدامات فوری را برای جلوگیری از نقض حاکمیت لبنان توسط اسرائیل، وادار کردن آن به برداشتن دو دیوار، عقب‌نشینی فوری به جنوب خط آبی از تمام مناطقی که هنوز در لبنان اشغال کرده است، از جمله پنج پست مرزی، خودداری از اعمال آنچه مناطق حائل در خاک لبنان می‌نامد، احترام به تعهدات خود طبق قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت و اجازه بازگشت غیرنظامیان لبنانی به روستاهای مرزی خود، انجام دهند.»

دولت لبنان در این شکایت «آمادگی خود را برای ورود به مذاکره با اسرائیل برای پایان دادن به اشغال و توقف حملات ابراز کرد و تعهد خود را برای ادامه اجرای تعهدات خود در مورد اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت بدون حذف یا گزینش و همچنین اعلام توقف خصومت‌ها که منجر به بازیابی تصمیم صلح و جنگ توسط دولت لبنان، محدود کردن سلاح‌ها به دست آن و گسترش حاکمیتش بر تمام سرزمین‌های این کشور منحصراً توسط نیروهای خود می‌شود، مجدداً تایید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه