logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

النصره:منتظر اخبار غافلگیر کننده‌ باشید

النصره:منتظر اخبار غافلگیر کننده‌ باشید
گروهک تروریستی جبهه النصره پس از برعهده گرفتن مسئولیت انفجارهای انتحاری جبل محسن، اعلام کرد: منتظر اخبار غافلگیر کننده‌ای درباره اسرای لبنانی باشید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، گروهک تروریستی «جبهه النصره» در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «توئیتر» اعلام کرد: بر اثر ناامنی‌های پیش آمده در لبنان، خبرهای غافلگیر کننده‌ای درباره سرنوشت اسرای جنگی نزد ما، خواهید شنید بنابراین منتظر باشید.

پیش از این، گروهک تروریستی «جبهه النصره» با صدور بیانیه‌ای در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «توئیتر» مسئولیت دو انفجار شنبه گذشته منطقه «جبل محسن» واقع در شهر «طرابلس» لبنان را بر عهده گرفت و مدعی شد که این انفجار در پاسخ به دو انفجار تروریستی مدت‌ها قبل شهر طرابلس صورت گرفت.

گروهک «جبهه النصره» مدعی شد که دولت لبنان در زمان وقوع انفجارهای گذشته، چشم خود را بر روی آن جنایت‌ها بسته و راه فرار را برای جنایتکارانی که احساسات اهل سنت را جریحه دارد کردند، باز گذاشت.

نیمه مرداد سال 1392 حدود سه هزار تن از افراد مسلح وابسته به گروهک‌های تروریستی  داعش و جبهه النصره از خاک سوریه وارد لبنان شده و پس از حمله به مراکز نظامی ارتش و نیروهای امنیتی، ده‌ها تن از سربازان ارتش و نیروهای ژاندارمری را به اسارت گرفتند. درگیری‌ها در عرسال زمانی آغاز شد که ارتش لبنان احمد جمعه یکی از تروریست‌های جبهه النصره_شاخه القاعده در سوریه_ را دستگیر کرد و تروریست‌های القاعده‌ای نیز اقدام به حمله یک مرکز امنیتی در شهر عرسال در نزدیک مرز سوریه با لبنان کردند که در این حمله 4 نفر از جمله دو غیر نظامی کشته شدند. ارتش لبنان با اجرای یک طرح امنیتی در منطقه مرزی عرسال موفق شد تحرکات آنها را تحت کنترل درآورد ولی گروهک تروریستی جبهه النصره به منظور فشار آوردن بر بیروت جهت باج گیری تا کنون چهار تن از گروگان‌ها را اعدام کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه