logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ارزیابی مجلس از رفتار امریکایی ها در قبال ایران؛

صوفی: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است/ سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد

صوفی: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است/ سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد
نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است و سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، عباس صوفی نایب‌رئیس فراکسیون ورزش، در واکنش به عدم صدور ویزا برای اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال جهت شرکت در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، این رفتار را ادامه روند کارشکنی‌های سیاسی و تبعیض‌آمیز دانست و نسبت به انفعال نهادهای بین‌المللی هشدار داد.

وی گفت: اقدام دولت آمریکا در عدم صدور ویزا نشان داد که این کشور کوچک‌ترین احترامی برای قوانین و اصول بین‌المللی ورزش قائل نیست. این رفتار آشکارا سیاسی، غیروَرزشی و برخلاف ماهیت رقابت‌های جهانی است و نشان می‌دهد آمریکا حتی در حوزه ورزش نیز به تعهدات خود پایبند نیست.

صوفی افزود: آمریکایی‌ها بار دیگر ثابت کردند که نگاهشان به ورزش، نگاه سلطه‌جویانه و استعماری است. احترام به قوانین یک اصل ساده ورزشی است؛ اما گویا دولت آمریکا خود را فراتر از هر قانونی می‌داند و همین مسئله باعث شده بارها در حوزه ورزش نیز رفتارهای تبعیض‌آمیز بروز دهند.

وی با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری درباره حضور یا عدم حضور در این مراسم کاملاً در اختیار فدراسیون فوتبال است، اظهار کرد: این موضوع هیچ ارتباطی به مجلس ندارد. فدراسیون‌ها براساس قوانین داخلی و شرایط حرفه‌ای تصمیم می‌گیرند و مجلس حامی استقلال ساختاری ورزش کشور است.

نایب‌رئیس فراکسیون ورزش با انتقاد از عملکرد فیفا گفت: متأسفانه رفتار فیفا در این ماجرا نشان داد که هیچ اراده و استقلال واقعی در این نهاد وجود ندارد. وقتی یک کشور میزبان، به‌صورت کاملاً سیاسی با نمایندگان فوتبال ایران برخورد می‌کند، اولین نهادی که باید واکنش نشان دهد فیفاست، اما تاکنون هیچ اقدام یا اعتراض رسمی از سوی فیفا مشاهده نشده است. این سکوت، نشانه‌ای از ضعف و وابستگی است.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه