اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

ارزیابی مجلس از رفتار امریکایی ها در قبال ایران؛

صوفی: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است/ سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد

صوفی: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است/ سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد
نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: کارشکنی آمریکا لکه ننگی بر فوتبال جهان است و سکوت فیفا این ننگ را سنگین‌تر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، عباس صوفی نایب‌رئیس فراکسیون ورزش، در واکنش به عدم صدور ویزا برای اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال جهت شرکت در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، این رفتار را ادامه روند کارشکنی‌های سیاسی و تبعیض‌آمیز دانست و نسبت به انفعال نهادهای بین‌المللی هشدار داد.

وی گفت: اقدام دولت آمریکا در عدم صدور ویزا نشان داد که این کشور کوچک‌ترین احترامی برای قوانین و اصول بین‌المللی ورزش قائل نیست. این رفتار آشکارا سیاسی، غیروَرزشی و برخلاف ماهیت رقابت‌های جهانی است و نشان می‌دهد آمریکا حتی در حوزه ورزش نیز به تعهدات خود پایبند نیست.

صوفی افزود: آمریکایی‌ها بار دیگر ثابت کردند که نگاهشان به ورزش، نگاه سلطه‌جویانه و استعماری است. احترام به قوانین یک اصل ساده ورزشی است؛ اما گویا دولت آمریکا خود را فراتر از هر قانونی می‌داند و همین مسئله باعث شده بارها در حوزه ورزش نیز رفتارهای تبعیض‌آمیز بروز دهند.

وی با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری درباره حضور یا عدم حضور در این مراسم کاملاً در اختیار فدراسیون فوتبال است، اظهار کرد: این موضوع هیچ ارتباطی به مجلس ندارد. فدراسیون‌ها براساس قوانین داخلی و شرایط حرفه‌ای تصمیم می‌گیرند و مجلس حامی استقلال ساختاری ورزش کشور است.

نایب‌رئیس فراکسیون ورزش با انتقاد از عملکرد فیفا گفت: متأسفانه رفتار فیفا در این ماجرا نشان داد که هیچ اراده و استقلال واقعی در این نهاد وجود ندارد. وقتی یک کشور میزبان، به‌صورت کاملاً سیاسی با نمایندگان فوتبال ایران برخورد می‌کند، اولین نهادی که باید واکنش نشان دهد فیفاست، اما تاکنون هیچ اقدام یا اعتراض رسمی از سوی فیفا مشاهده نشده است. این سکوت، نشانه‌ای از ضعف و وابستگی است.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه