logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار معدنی:

نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هرگونه تهدید آماده است

 نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هرگونه تهدید آماده است
سردار معدنی گفت: اعلام آمادگی نیروهای مسلح پس از جنگ ۱۲ روزه حاکی از آمادگی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هرگونه تهدیدات به ویژه تهدیدات تروریستی می‌باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار معدنی، معاون عملیات نیروی زمینی سپاه و فرمانده رزمایش ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵ در افتتاحیه رزمایش مشترک ضد تروریستی کشورهای عضو شانگهای سهند ۲۰۲۵ بیان کرد: نیروی زمینی سپاه و فرمانده رزمایش ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵ مقامات عالی رتبه و میهمانان گرامی شرکت کننده در رزمایش سهند ۲۰۲۵ به ویژه ژنرال شارشیف رئیس کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای سازمان همکاری شانگهای به کشور جمهوری اسلامی ایران خیر مقدم و خوش آمد عرض می‌نمایم. همچنین حضور کلیه فرماندهان عالی رتبه نظامی و به ویژه نمایندگان محترم ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت امور خارجه را خیر مقدم و خوش آمد عرض می‌نمایم. 

وی با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران مفتخر است پس از مدتی کوتاه بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که با اقتدار و افتخار از حاکمیت خود در مقابل دشمنان دفاع نمود و برگ زرینی از توانمندی‌های نظامی را در سطوح راهبردی به نمایش گذاشت، این رزمایش به دستور سپهبد شهید محمد باقری (رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح) و سپهبد شهید حسین سلامی (فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) که از شهدای شاخص جنگ ۱۲ روزه تحمیلی بودند اجرا می شود که با ادای احترام به مقام این شهدا خلاصه‌ای از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجرای این رزمایش به استحضار می‌رسانم.

رزمایش ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵ را در مدت یک سال گذشته با تعامل و همکاری کمیته اجرایی آن سازمان با اشتراک گذاشتن تجارب نیروی زمینی سپاه که موفق به تصویب نهایی طرح رزمایش مذکور در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ کمیته ضد تروریستی مستقر در کشور ازبکستان نمود.

سردار معدنی افزود: جمهوری اسلامی ایران، رزمایش ضد تروریستی کشورهای عضو شانگهای را پس از کشورهای هند قرقیزستان و چین به عنوان چهارمین رزمایش مشترک ضد تروریستی اجرا نماید. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رزمایش سهند ۲۰۲۵ را به عنوان اولین عملیات صحرایی چند جانبه ۱۰ کشور عضو این سازمان با ماهیت مقابله با تهدیدات تروریستی اجرا نماید.

وی ادامه داد: اعلام آمادگی نیروهای مسلح پس از جنگ ۱۲ روزه حاکی از آمادگی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هرگونه تهدیدات به ویژه تهدیدات تروریستی می‌باشد. کلیه مراحل طرح‌ریزی رزمایش با تعامل و همکاری دکتر مهرداد کیایی (هماهنگ کننده ملی جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای) و امیر آریانفر (نماینده ستاد کل نیروهای مسلح) پیگیری و اجرایی گردید.

سردار معدنی گفت: امروز تهدیدات تروریستی برای کشورهای عضو شانگهای از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا کشورهای عضو بایستی با تعامل و همکاری همواره در راستای مقابله با این تهدید کوشا باشند.

سردار معدنی به تشریح 4 هدف مهم و اساسی رزمایش ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵ به شرح زیر پرداخت و عنوان کرد: ارتقا سطح دانش فرماندهان و مسئولین امنیتی برای اتخاذ تدابیر عملیاتی و امنیتی و تصمیم گیری در سطوح راهبردی می‌باشند.

وی افزود: انتقال تجارب بسیار ارزشمند و مفید کشورهای عضو به سایر اعضا منجر به هم افزایی کشورهای عضو برای مقابله با تهدیدات تروریستی می‌باشد.

سردار معدنی ادامه داد: اتاق مشترک فرماندهی و هدایت و تبادل اطلاعات در سطوح بالای کشورهای عضو شانگهای در راستای ایجاد فهم مشترک، اتخاذ و تصمیم مناسب یکی از اهداف این رزمش می‌باشد.

وی در تشریخ آخرین عنوان مطرح کرد: امروزه تهدیدات تروریستی یک مولفه حساس و پیچیده می‌باشد و بایستی کشورها با توجه به این تهدید که جغرافیا و مرز ندارد همیشه هوشیار و هماهنگ اقدام نماییم
شعار راهبردی این رزمایش " تلاش همه جانبه برای مبارزه با تروریسم " انتخاب گردید. لذا تحقق این شعار نیازمند تعامل و همکاری همه کشورها می‌باشد.

وی با اشاره به حضور کشورهای عضو در رزمایش ادامه داد: حضور کلیه کشورهای عضو (۱۰ کشور)، همچنین میهمانان عزیز از کشورهای محترم: عربستان سعودی، جمهوری عراق، جمهوری آذربایجان و پادشاهی عمان که از لحاظ راهبردی در سطوح بالا می‌باشد بسیار مغتنم و ارزشمند است. در پایان آرزوی صلح پایدار در کلیه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای را خاص دارم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه