logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر علوم:

بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند

بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری‌ گفت: امروز بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند و حتی وارد مرحله تولید انبوه شده‌اند؛ این مسیر افتخارآفرینی ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه بازدید از دوازدهمین جشنواره حرکت در دانشگاه تبریز، از پویایی کم‌نظیر دانشجویان در این رویداد ملی تقدیر کرد و گفت: هزاران ایده و رویداد دانشجویی در این جشنواره متولد شده که نشان می‌دهد موتور خلاقیت در دانشگاه‌های کشور روشن است.

وی تصریح کرد: تبریز، بار دیگر میزبانی شایسته‌ای از یک رویداد ملی رقم زده و باید قدردان این همراهی بود.

وزیرر علوم، فضای جشنواره حرکت را امیدآفرین توصیف کرد و گفت: وقتی از غرفه‌ها بازدید می‌کنیم، می‌بینیم نسل جوان ما به خودباوری رسیده است؛ باور دارند که می‌توانند مسائل واقعی جامعه را حل کنند و در مسیر رشد علمی و فناوری کشور نقش‌آفرینی کنند. این روحیه، انرژی تازه‌ای به مدیریت علمی کشور می‌دهد.

سیمایی‌صراف با تأکید بر جایگاه دانشگاه در شکوفایی ایده‌ها و تقویت اندیشه انتقادی، گفت: جشنواره حرکت به‌روشنی نشان می‌دهد دانشگاه فقط محل آموزش نیست؛ بستر پرورش خلاقیت، گفت‌وگو و تفکر انتقادی است. آنچه در غرفه‌ها دیده می‌شود، شور، انرژی و خودباروری نسل دانشجوست و این مایه مباهات ماست.

وی به سیاست‌های حمایتی وزارتخانه اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر سطح حمایت‌ها از فعالیت‌های دانشجویی را افزایش داده‌ایم؛ هرچند هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، زیرا حق دانشجویان بیش از این‌هاست. هر اندازه حمایت‌ها تقویت شود، خروجی‌های علمی و فناورانه نیز بیشتر خواهد شد.

وزیر علوم اظهار کرد: امروز بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند و حتی وارد مرحله تولید انبوه شده‌اند؛ این مسیر افتخارآفرینی ادامه دارد.

سیمایی‌صراف درباره مهم‌ترین دستاورد وزارت علوم در دولت چهاردهم گفت: یکی از برجسته‌ترین اتفاقات، تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه بوده است؛ مسیری که با تأکید رئیس‌جمهور جدی‌تر دنبال شد و نتیجه آن، افزایش تحرک علمی و اجتماعی در میان دانشجویان و استادان است. دانشگاه باید مسئولیت اجتماعی خود را به‌جا آورد و در کنار مردم و نیازهای واقعی جامعه بایستد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه