اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا

ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع‌ از آغاز بارش‌ها در شمال‌غرب و خبر داد و برای نیمه غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از شمال‌شرق، بارش باران، برف، وزش باد و کاهش دم راا پیش‌بینی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع‌ با اشاره به آخرین تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، اظهار کرد: امروز (۱۵ آذر) در ارتفاعات زاگرس جنوبی واقع در کرمان و شمال هرمزگان همچنین شمال سیستان‌ و بلوچستان افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی افزود: یکشنبه (۱۶ آذر) با ورود سامانه بارشی از شمال‌غرب کشور، در استان‌های کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل و غرب گیلان بارش باران شروع می‌شود و در ارتفاعات، بارش برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی در ادامه اظهار کرد: دوشنبه (۱۷ آذر) ضمن تشدید بارش در شمال‌غرب و غرب کشور، گستره فعالیت سامانه به شمال خوزستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، غرب سواحل خزر و برخی مناطق در خراسان شمالی و دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز و تهران کشیده خواهد شد.

وی در ادامه گفت: از دوشنبه در نیمه غربی کشور علاوه بر بارش باران، کاهش نسبی دما و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف رخ خواهد داد.

سه‌شنبه و چهارشنبه؛ ادامه و تقویت بارش‌ها
ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه (۱۸ آذر) بارش در مناطق ذکر شده ادامه می‌یابد. چهارشنبه (۱۹ آذر) نیز ضمن تشدید مجدد بارش در شمال‌غرب، غرب و جنوب‌غرب کشور سامانه بارشی مناطق بیشتری را در نیمه‌غربی کشور تحت تأثیر قرار می‌دهد.

کاهش کیفیت هوا تا ظهر یکشنبه
وی تاکید کرد: تا ظهر یکشنبه (۱۶ آذر) در شهرهای صنعتی و پرجمعیت به علت تجمع آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۶ آذرماه) نیمه ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۱۷ آذرماه) نیمه ابری و غبارآلود از بعد از ظهر افزایش ابر گاهی بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۶ و ۱۷ آذرماه) اهواز با دمای ۲۹ و بندرعباس با ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۵ - سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه