logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

«هلن» به پردیس تئاتر و موسیقی شهرزاد می‌رود

«هلن» به پردیس تئاتر و موسیقی شهرزاد می‌رود
نمایش «هلن» به نویسندگی و کارگردانی مرجان قمری در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایش «هلن» به‌ نویسندگی و کارگردانی مرجان قمری و با تهیه‌کنندگی محمود مداحی دی‌ امسال در پردیس تئاتر و موسیقی شهرزاد روی صحنه می‌رود. این اثر، در قالبی نو و مینی‌مال، به برش‌هایی از زندگی هلن کلر نویسنده نابغه، مدافع حقوق افراد دارای معلولیت و سخنران آمریکایی که در ۱۹‌ ماهگی، پس از یک‌ دوره بیماری، بینایی و شنوایی خود را برای همیشه از دست داد، می‌پردازد و از دلِ این روایت، مفهوم جست‌وجوی روشنایی در دل تاریکی‌های ذهنی و اجتماعیِ انسان معاصر را برجسته می‌سازد.

آزاده کرمی، علی حیدری، معصومه احمدزاده، یسنا قرلی، آرمین افتخارزاده و هانیه تقی‌نیا بازیگران آن هستند که به‌ گفته کارگردان نمایشی درباره «امید» است که از درون انسان برمی‌خیزد و در سخت‌ترین شرایط نیز راهی برای ادامه‌دادن پیدا می‌کند.

مرجان قمری کارگردانی نمایش «همسر چینی» و نویسندگیِ نمایشنامه «سایکو» را در کارنامه دارد. محمود مداحی نیز تهیه‌کننده نمایش‌های پرمخاطب ازجمله «فین جین» و «ماهرخ» بوده است.

وی همچنین تهیه‌کننده نمایش «شیزوفرنی» به‌ نویسندگی و کارگردانیِ حامد رحیمی نصر است که برای اجرا در زمستان امسال آماده می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه