logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا؛

جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی ایران

جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی ایران
رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با اینفانتینو و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج، رئیس فدراسیون به منظور شرکت در جلسه عمومی کمیته‌های فیفا و همچنین جلسه کمیته مسابقات فیفا، به کشور قطر سفر کرده است. رییس فدراسیون فوتبال با حضور در جلسات کمیته اجرایی فیفا به میزبانی دوحه قطر به عنوان یکی از مدعوین در مراسم بهترین های دنیا در سال 2025 نیز شرکت کرد.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون و نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا که به عنوان عضو کمیته مسابقات فیفا در مراسم برترین های ۲۰۲۵ دنیا در دوحه قطر حضور داشت، در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با جیانی اینفانتینو رییس و ماتیاس گراتفستروم دبیرکل این نهاد بین المللی گفتگو کرد.

محور جلسه رییس فدراسیون با ارکان ارشد فیفا، درباره حضور بی دغدغه کادر فنی و بازیکنان تیم ملی و هواداران ایرانی در جام جهانی ۲۰۲۶ بود که از سوی رئیس فدراسیون مورد تصریح و تاکید قرار گرفت.

رئیس فیفا در جریان این نشست ضمن تاکید بر موضوعات مطرح شده توسط وی در رختکن تیم ملی در فینال رقابت های کافا در گفت و گو با اعضا تیم ملی، بر تسریع انجام امور اجرایی مربوط به تیم ملی طبق قوانین و پروتکل های فیفا در تقویم های آتی مناسبت های مربوط به جام جهانی تاکید کرد.

 جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، از این جلسه به عنوان نقطه عطف یاد کرد و گفت: جلسه کمیته‌های فیفا یک رویداد مهم است و آغاز عصر جدیدی برای فیفا به شمار می‌رود، جایی که تعهد خود را برای توسعه جهانی فوتبال از طریق تجربیات و یادگیری‌های مشترک تقویت می کنیم. ما مشتاق هستیم تا نیروها را متحد و دانش خود را مبادله کنیم تا فیفا قوی‌تری بسازیم و به فوتبال در سراسر جهان کمک کنیم تا در زمینه فرصت‌ها، ساختار و سرمایه‌گذاری‌ها قوی‌تر شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه