logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا هشدار داد

مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا هشدار داد
وزارت خارجه روسیه رزمایش‌های اخیر ژاپن و آمریکا در نزدیکی مرزهای روسیه را تهدید امنیتی بالقوه دانست و قول داد که اقدامات متقابلی انجام خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، روز پنجشنبه گفت که مسکو نگران رزمایش‌های اخیر ژاپن و آمریکا در نزدیکی مرزهای روسیه است، زیرا این یک تهدید امنیتی بالقوه است و افزود که اقدامات متقابلی انجام خواهد شد.

زاخارووا در یک نشست خبری گفت: در جریان گفتگو با سفیر ژاپن در مسکو، نگرانی‌هایی در مورد رزمایش‌های نیروی هوایی ژاپن و آمریکا که در ۱۰ دسامبر در نزدیکی مرزهای روسیه برگزار شد، ابراز شد.

وی افزود: تأکید شد که چنین فعالیت نظامی تحریک‌آمیزی در مرز کشورمان غیرقابل قبول است و ما آن را یک تهدید امنیتی بالقوه می‌دانیم و البته، ما هشدار دادیم که اقدامات متقابل مناسبی را انجام خواهیم داد.

نیروهای غربی در خاک اوکراین هدف مشروع روسیه خواهند بود

زاخارووا همچنین تاکید کرد که استقرار نیروهای غربی در خاک اوکراین همچنان برای روسیه غیرقابل قبول است و چنین نیروهایی، در صورت حضور در اوکراین، به اهداف مشروع ارتش روسیه تبدیل خواهند شد.

وی افزود:«می‌خواهم تأکید کنم که استقرار نیروهای غربی در خاک اوکراین، تحت هر پوشش یا قالبی، همچنان برای ما غیرقابل قبول است. بارها گفته شده است که چنین شبه‌صلح‌بانانی به اهداف مشروع نیروهای مسلح روسیه تبدیل خواهند شد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد که کشورهای عضو «ائتلاف مشتاقان» به جای تمرکز بر حل بحران، در حال توسعه برنامه‌هایی برای اشغال اوکراین هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه