logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

تداوم بارش در برخی مناطق/ هشدار یخ‌زدگی در 19 استان

تداوم بارش در برخی مناطق/ هشدار یخ‌زدگی در 19 استان
سازمان هواشناسی با صدور هشدار کاهش 5 تا 15 درجه ای دما در 19 استان اعلام کرد: امروز بارش برف و باران در 9 استان ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز در ادامه فعالیت سامانه بارشی برای استان‌های اصفهان، ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی و جنوبی در خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس و کرمان بارش به صورت برف و باران و در سیستان و بلوچستان، بوشهر،  هرمزگان، جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می شود.

امروز همچنین برای ارتفاعات البرز مرکزی و برخی نقاط استانهای ساحلی خزر ابرناکی و بارش پراکنده روی می‌دهد.

فردا شنبه بارش در شمال شرق، شرق، جنوب شرق جنوب و بخش هایی از مرکز با شدت کمتری ادامه خواهد داشت.

یکشنبه در برخی نقاط خراسان رضوی، خراسان شمالی و گلستان بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود.

روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته آینده آسمان کشور صاف و جوی آرام خواهیم داشت. از جمعه تا دوشنبه در بیشتر مناطق واقع در نیمه شرقی، مرکز، دامنه های البرز مرکزی استان های واقع در دامنه های زاگرس کاهش محسوس دما پیش بینی می شود. از امروز تا شنبه خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است. 

هشدار نفوذ و ماندگاری توده هوای سرد

زمان پایان: یکشنبه 1404/09/30

نوع مخاطره: کاهش محسوس دما به‌طور میانگین بین 5 تا 10 درجه و به‌صورت نقطه‌ای در مناطق سردسیر و کوهستانی تا 15 درجه

منطقه اثر:

جمعه 1404/09/28، شنبه 1404/09/29 و یکشنبه 1404/09/30: خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، یزد، اصفهان، مرکزی، قم، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه شمالی فارس، نیمه شمالی کرمان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، همدان، لرستان، سمنان.

اثر مخاطره: افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال کاهش منابع انرژی، یخ‌زدگی سطح جاده‌های مواصلاتی، لغزندگی جاده‌ها.

توصیه: صرفه‌جویی در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی، تمهیدات لازم جهت عدم لغزندگی معابر و جاده‌ها و عایق‌بندی مناسب برای لوله‌های آب و استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودرو و ماشین‌آلات کشاورزی، تنظیم دمای گلخانه‌ها و دامداری‌ها، مدیریت مصرف انرژی.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه