logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

توهین جدید ابطحی به مجلس و شورای نگهبان+عکس

توهین جدید ابطحی به مجلس و شورای نگهبان+عکس
ابطحی با توهین به شورای نگهبان مدعی شده است که اتفاقات اخیر مجلس به خاطر این است که شورای نگهبان آنها را تأیید کند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، همزمان با کلید خوردن انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی وزیر کشور، برخی از افراد تخریب شورای نگهبان به عنوان مرجع تأیید صلاحیت نمایندگان،‌را در دستور کار خود قرار داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در ادامه این اقدامات که از قبل برنامه ریزی شده بود و بسیاری از رد صلاحیت‌های احتمالی شورای نگهبان گلایه می‌کردند، محمد علی ابطحی در فیس بوک خود نوشت: شورای نگهبان برای تایید صلاحیت در انتخابات آتی مجلس از همه دوره ها سخت تر خواهد گرفت.

,

ابطحی با توهین به شورای نگهبان مدعی شده است که اتفاق اخیر در مجلس به خاطر این است که شورای نگهبان آنها را تأیید کند.

,

, ,

باید خاطرنشان کرد که شورای نگهبان تا کنون نشان داده است که وامدار کسی نبوده و بر اساس قوانین صلاحیت کاندیدا ها را مشخص می‌کند.

,

این انتقادات در حالی است که در طی هفته گذشته که شورای نگهبان مصوبه مجلس در خصوص امر به معروف و نهی از منکر را رد کرده بود، اصلاح طلبان با خوشحالی زاید الوصفی از این اقدام شورای نگهبان و عملکرد این شورا حمایت می‌کردند.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه