اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

۴۹ هزار نفر در آزمون‌های فرهنگ و هنر ثبت‌نام کردند/آغاز آزمون‌ها از ۶ دی

۴۹ هزار نفر در آزمون‌های فرهنگ و هنر ثبت‌نام کردند/آغاز آزمون‌ها از ۶ دی
مدیرکل توسعه آموزش های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۴۹ هزار متقاضی برای شرکت در آزمون‌های ادواری، جامع و مهارتی فرهنگ و هنر ثبت‌نام کردند و این آزمون‌ها از ۶ تا ۱۹ دی برگزار می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی دفتر توسعه آموزش‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین اسماعیلی با اعلام این خبر اظهارداشت: نخستین آزمون جامع مهارتی فرهنگ و هنر در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵، چهل و هشتمین آزمون ادواری و نخستین آزمون مهارتی آزاد بخش فرهنگ و هنر از ششم تا نوزدهم دی ماه در ۹۸ حوزه و ۷۱ استاندارد، در بخش عملی به صورت حضوری، کارگاهی و در بخش نظری به صورت حضوری، برخط برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری آزمون‌های بخش فرهنگ و هنر گفت: آزمون‌های مهارتی بخش فرهنگ و هنر، به منظور فراگیری و ارتقای سطح آموزش‌های مهارتی و هنری و ساماندهی و ایجاد بسترهای لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان به بازار کار و اشتغال مولد در حوزه فرهنگ و هنر و پرورش روحیه کارآفرینی در فارغ‌التحصیلان آموزش‌های مهارتی به صورت جامع و هماهنگ در سطح کشور توسط برگزار می‌شود.

اسماعیلی افزود: با توجه به اینکه نخستین آزمون مهارتی آزاد فرهنگ و هنر، همزمان با آزمون‌های ادواری و جامع در کشور برگزار می‌شود، تمامی مراحل برگزاری فرایند آزمون مهارتی آزاد فرهنگ و هنر، همانند آزمون ادواری در دو بخش نظری و عملی انجام می‌شود و تمامی هنرجویان آموزشگاه‌های آزاد هنری و مهارتی امکان شرکت در این آزمون را دارند و برای قبول‌شدگان گواهینامه با کد معتبر بین‌المللی و به صورت دوزبانه صادر می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون‌های فرهنگ و هنر می‌توانند اینجا مراجعه کنند.

 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه