اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

صحبتهای دبیرکل فدراسیون در حاشیه لیگ برتر؛

ربیعی: سطح لیگ بالا بود و رکوردشکنی داشتیم/ مربیان تیم ملی وزنه برداری بهترین ها را رصد می کنند

ربیعی: سطح لیگ بالا بود و رکوردشکنی داشتیم/ مربیان تیم ملی وزنه برداری بهترین ها را رصد می کنند
دبیر فدراسیون وزنه برداری گفت: سطح لیگ برتر وزنه برداری بالا بود و رکوردشکنی داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وحید ربیعی دبیرکل فدراسیون وزنه برداری ایران در حاشیه برگزاری روز پایانی هفته دوم لیگ جوانان و بزرگسالان درباره رقابتهای لیگ اظهار داشت: این هفته از رقابت ها از روز چهارشنبه در هر دو بخش آغاز شد و امروز به پایان می رسد. سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود و در بعضی اوزان ما حتی رکوردشکنی هم داشتیم. در دسته 110 کیلوگرم هم دیدیم که قهرمانان خوب کشورمان رقابت نزدیکی با یکدیگر داشتند.

ربیعی گفت: هفته آخر لیگ برتر اواخر بهمن به میزبانی تهران برگزار می شود. جا دارد از میزبانی خوب مناطق نفت خیز جنوب در هفته دوم تشکر ویژه ای داشته باشم. از لحاظ میزبانی خیلی خوب بودند و باید از سیستم ورزش مناطق نفت خیز، بختیاری زاده، دشتی، نادری و همکارانشان تشکر کنم؛ زحمات بسیاری کشیدند تا این مسابقات به خوبی برگزار شود. ان شالله از پتانسیل این باشگاه در رویدادهای آینده هم استفاده کنیم.

دبیرکل فدراسیون وزنه برداری درباره برنامه اردوهای تیم های ملی گفت: اردوی تیم ملی بزرگسالان از روز 6 دی آغاز می شود؛ اردوی زنان از هفته گذشته آغاز شده و جوانان و نوجوانان نیز از 9 دی در شیراز وارد اردو می شوند. کمیته فنی از سرمربیان تیم های ملی خواسته حتما در لیگ حاضر باشند و قهرمانان را رصد کنند. 

او در پایان گفت: ما تاپایان سال چند رویداد مهم دیگر داریم مثل قهرمانی کشور بزرگسالان که اوایل بهمن به میزبانی مشهد برگزار می شود و بعد از آن هم فینال جشنواره استعدادیابی در بخش نونهالان از 14 بهمن به میزبانی یزد انجام خواهد شد را داریم. بعد از این رویدادها نیز همان طور که اشاره کردم هفته پایانی لیگ بزرگسالان را خواهیم داشت. مسابقات بسیار مهم است و مربیان تیم های ملی آن ها را رصد می کنند تا بهترین اتفاق برای تیم های ملی رخ دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه