logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اعطای نشان اصالت به علی نصیریان در آیین «یلدای مهان»

اعطای نشان اصالت به علی نصیریان در آیین «یلدای مهان»
نشان اصالت ایرانی با حضور چهره‌ها و شخصیت‌های فرهنگی و هنری کشور به چهره ماندگار سینما، تئاتر و تلویزیون اعطا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دومین آیین یلدای مهان» با شعار «اصالت ایرانی» و با حضور جمعی از هنرمندان برجسته کشور از جمله علی نصیریان، عبدالجبار کاکایی، قطب‌الدین صادقی و محمد معتمدی برگزار شد.

در این مراسم، قطب‌الدین صادقی کارگردان و مدرس برجسته تئاتر به ایراد سخنرانی در باب مفهوم اصالت در فضای فرهنگی و زندگی اجتماعی پرداخت. سپس عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه‌سرا درباره‌ی اصیل‌ترین مفاهیم در میراث ادب ایرانی سخن گفت و با تقدیر از جایگاه ممتاز استاد علی نصیریان، به گفت‌و‌گو با این هنرمند کشورمان پرداخت.

استاد علی نصیریان ابتدا ابیاتی از حافظ را برای حضار به آواز خواند. قدرت صدا و تسلط این هنرمند برجسته در ۹۱ سالگی با استقبال حاضران در این نشست فرهنگی همراه شد. نصیریان در ادامه، با ذکر خاطراتی از تاریخ تئاتر  کشورمان، از جایگاه اصالت ایرانی در هنر‌های نمایشی گفت. این چهره ماندگار هنر‌های نمایشی حضور نسل جوان هنرمندان ایرانی را امیدبخش دانست و با اشاره به همکاری‌های اخیرش با سینماگران جوان گفت: این نسل، راه اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی را بلد است و با عشق به این سرزمین و اصالت‌هایش، نام ایران را در جای درست و شایسته می‌نشاند.

استاد علی نصیریان تاکید کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که یک حافظ آن، خودش یک کشور است. در غزل‌های حافظ با ابیاتی رو‌به‌رو می‌شویم که راه را به ما نشان می‌دهد. ما را به ریشه‌های انسانی و ایرانی خودمان دعوت می‌کند.

علی نصیریان، معیار اصالت را بالا برد

محمد مهدی مومن‌زاده، مدیر عامل گروه مالی مهرآیندگان درباره‌ی شکل‌گیری ایده‌ی طرح و اعطای این نشان با نام «روایت مهان» اظهار داشت: هر مجموعه فرهنگی، هنری و اقتصادی در زمینه فعالیت خود ارزش‌هایی را  در نظر می‌گیرد و روایت‌هایی برای خود ارائه می‌کند. بر همین اساس، «روایت مهان» را تدوین کردیم. هدف ما دستیابی به «کیفیت بی‌نام» است. این را از معماری الهام گرفته‌ایم. در معماری، یک بنا و یک اثر، زمانی ماندگار خواهد شد که به سطحی بالا از کیفیت رسیده باشد، به طوری‌که نتوان بر آن عنوانی گذاشت. زمانی که وجدان فرد از کاری که انجام داده، راضی باشد، این سطح از کیفیت را «بی‌نام» می‌گویند. چیزی که در آن حس کامل بودن دست می‌دهد.ما، روایت مهان را عملی کردیم و خدا را شکر در دو سال پی در پی، در رقابت با هشتصد مجموعه دیگر، ناشر برتر کشور شدیم.پ

اعطای نشان اصالت به علی نصیریان در آیین «یلدای مهان»

مومن‌زاده با بیان این‌که برای مجموعه «مهرآیندگان» اصالت مهم‌ترین کلیدواژه در رفتار سازمانی است افزود:  برای آفرینش بهترین نسخه از خود، لازم است به شناسایی الگو‌هایی از اصالت بپردازیم. اصالت را باید در انسان‌ها دید؛ در آنان که با یک عمر کار و انتخاب، اصیل زیسته‌اند. امسال یلدای مهان با تاکید بر اصالت ایرانی برگزار و نشان اصالت به یکی از استادان هنر این سرزمین و تنها بازمانده از نسلی پیشگام از هنرمندان اعطا شد. علی نصیریان معیار اصالت را بالا برد، چون زبان فارسی، آگاهی تاریخی و منش ایرانی را نه ابزار نقش، که شرافت حرفه دانست.

در پایان این مراسم، محمد معتمدی همراه با گروه نوازندگان، به اجرای چند قطعه‌ی ملی و خاطره‌انگیز پرداخت.

در دومین آیین یلدای مهان علاوه بر جمعی از چهره‌های هنری، مهدی عبوری مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف و حبیب خراسانی، رییس هیات مدیره گروه مالی مهرآیندگان نیز حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه