logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صدور اولین دستورهای اجرایی شهردار جدید نیویورک؛ ممنوعیت تحریم رژیم صهیونیستی لغو شد

صدور اولین دستورهای اجرایی شهردار جدید نیویورک؛ ممنوعیت تحریم رژیم صهیونیستی لغو شد
«زهران ممدانی» شهردار جدید نیویورک با صدور پنج دستور اجرایی، برخی از دستورهای صادر شده از سوی شهردار پیشین این شهر از جمله دستور در ارتباط با ممنوعیت تحریم یا خروج سرمایه نهادهای شهری از سرزمین‌های اشغالی و نهادهای مرتبط با رژیم اسرائیل را لغو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روزنامه نیویورک پست، بر این اساس برخی از دستورهای «اریک آدامز» شهردار سابق این شهر لغو نخواهند شد از جمله دفتر شهرداری نیویورک برای مقابله با یهودستیزی منحل نشده است و این نهاد همچنان به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

ممدانی همچنین دستور احیای «دفتر حفاظت از مستاجران» را صادر و علاوه بر آن، دو کارگروه جدید در ارتباط با استفاده از زمین‌های دولتی برای توسعه سریع‌تر پروژه‌های مسکن و کاهش بروکراسی اداری در شهرداری نیویورک ایجاد کرد.

 شهردار جدید نیویورک که با وعده مقابله با بحران هزینه زندگی در یکی از گران‌ ترین شهرهای آمریکا در انتخابات شهرداری پیروز شده بود، پیشتر به عنوان صد و دوازدهمین شهردار شهر نیویورک سوگند یاد کرد.

این سوسیالیست دموکرات ۳۴ ساله مهاجر، به عنوان نخستین شهردار مسلمان نیویورک، اولین شهردار از آسیای جنوبی و جوان‌ترین شهرداری که در بیش از یک قرن گذشته این سمت مهم را بر عهده داشته، کار خود را آغاز کرده است.

ممدانی لحظاتی پس از سوگند یاد کردن، گفت: این واقعاً افتخار و امتیازی بی‌نظیر است.

این نماینده سابق مجلس ایالتی از کوئینز، با پیروزی خود در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها در تابستان گذشته، توجه جهان را به خود جلب کرد و تمرکز انتخاباتی خود را بر کاهش هزینه‌های زندگی قرار داد.

وی قول داد که یک برنامه عمومی مراقبت از کودکان ایجاد کند، اجاره بها را برای تقریباً دو میلیون مستاجر ثابت نگه دارد و اتوبوس‌های شهری را سریع و رایگان کند.

 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه