logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی؛

چرا آمارها محرمانه‌اند؟/ نهاده در اختیار مرغدار نیست

چرا آمارها محرمانه‌اند؟/ نهاده در اختیار مرغدار نیست
اسدالله‌نژاد گفت: در حال حاضر از نظر جوجه‌ریزی طبق برنامه جلو رفته‌ایم و مشکلی در این بخش وجود ندارد، اما نهاده‌های دامی به‌ویژه سویا با چالش و بحران جدی مواجه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب اسدالله‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، در گفت‌وگویی درباره وضعیت بازار مرغ اظهار کرد: در حال حاضر از نظر جوجه‌ریزی طبق برنامه جلو رفته‌ایم و مشکلی در این بخش وجود ندارد، اما نهاده‌های دامی به‌ویژه سویا با چالش و بحران جدی مواجه است. وضعیت تأمین سویا اصلاً مناسب نیست و تولیدکنندگان با سختی فراوان در حال تأمین نهاده‌های مورد نیاز خود هستند.

وی با انتقاد از نحوه توزیع نهاده‌ها افزود: شیوه‌ای که وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع نهاده‌ها به استان‌ها ابلاغ کرده و در سطح استان‌ها اجرا می‌شود، مورد تأیید تشکل‌ها نیست. به نظر می‌رسد هم در تأمین نهاده‌ها با بحران مواجه هستیم و هم در مدیریت توزیع آن‌ها اشکالات جدی وجود دارد. تصمیمات نادرست در شرایط بحرانی، خود به ایجاد بحران جدید منجر شده است.

اسدالله‌نژاد با اشاره به نبود شفافیت آماری تصریح کرد: متأسفانه وزارت جهاد کشاورزی هیچ‌گونه آمار و اطلاعات دقیقی از میزان نهاده‌های موجود یا در حال توزیع را در اختیار تشکل‌ها قرار نمی‌دهد و این اطلاعات به‌صورت محرمانه نگه داشته شده است. با این حال، آنچه مسلم است این است که میزان عرضه سویا به کمتر از ۲۰ تا ۳۰ درصد رسیده و پس از توزیع‌های انبوه انجام‌شده، عملاً ارزش و اثربخشی آن به‌شدت کاهش یافته است.

وی ادامه داد: نهاده‌هایی که به‌اصطلاح فروخته شده‌اند نیز با کندی شدید در بارگیری مواجه هستند و در برخی موارد اصلاً بارگیری صورت نمی‌گیرد؛ موضوعی که نارضایتی گسترده تولیدکنندگان را به دنبال داشته است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره قیمت مرغ در بازار گفت: در شرایط فعلی امکان اعلام عدد دقیق وجود ندارد، اما قطعاً قیمت مصوبی که پیش‌تر تعیین شده بود، دیگر قابلیت اجرا ندارد؛ چرا که مرغداران در پایان دوره تولید عملاً به نهاده دولتی دسترسی ندارند و بخشی از نهاده تخصیص‌یافته نیز یا از بین رفته یا با تأخیر جدی به دست تولیدکننده می‌رسد.

اسدالله‌نژاد در پایان، در پاسخ به این پرسش که آیا تولید داخلی پاسخگوی نیاز بازار است، اظهار کرد: تا امروز از نظر تأمین مرغ در کشور مشکلی نداشته‌ایم و اگر در ادامه نیز نهاده‌ها به‌درستی تأمین و توزیع شود، مشکلی در عرضه نخواهیم داشت. در حال حاضر چالش اصلی صنعت مرغداری کشور، نخست تأمین نهاده‌های دامی و دوم، توزیع نامناسب این نهاده‌هاست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه