اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تشکر وزیر خارجه ونزوئلا از ایران

تشکر وزیر خارجه ونزوئلا از ایران
وزیر امور خارجه ونزوئلا از درخواست قاطعانه ایران از آمریکا برای آزادی رئیس جمهور قانونی ونزوئلا و همسر او تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یوان گیل پینتو»، وزیر امور خارجه ونزوئلا طی پیامی از موضع قاطع ایران در مخالفت با ربایش و بازداشت «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا توسط ایالات متحده قدردانی کرد.

در این پیام آمده است: از طرف دولت بولیواری، مایلیم مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جمهوری اسلامی ایران به خاطر درخواست قاطع آن برای آزادی رئیس جمهور قانونی خود، یعنی نیکولاس مادورو و «سیلیا فلورس»،‌ بانوی اول ابراز کنیم.

گیل در پیام خود ویدئویی حاوی بخش‌هایی از نشست خبری روز دوشنبه، ۱۵ دی‌ماه سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در خصوص ربایش رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش را منتشر کرد.

وی افزود: همان‌طور که «اسماعیل بقایی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به درستی اشاره کرده است، این آدم‌ربایی یک اقدام غیرقانونی از سوی دولت ایالات متحده است که صلح و حاکمیت همه مردم جهان را به خطر می‌اندازد.

نیروهای آمریکایی روز شنبه در اقدامی خلاف قوانین بین‌المللی اهدافی در ونزوئلا را هدف قرار دادند و سپس در نیمه‌های شب با حمله به کاخ ریاست جمهوری این کشور، مادورو و همسر او ربودند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه