logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هنرمند نقاش ایرانی از یک رویداد بین‌المللی جایزه گرفت

هنرمند نقاش ایرانی از یک رویداد بین‌المللی جایزه گرفت
شیرین محسنی‌نسب هنرمند ایرانی که با اثر «دست‌ها» در رویداد بین‌المللی «معبد رویاها» در کشور ایتالیا حضور داشت، توانست جایزه ویژه این رویداد را از آن خود کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیرین محسنی‌نسب هنرمند نقاش ایرانی که با اثر «دست‌ها» در نمایشگاه بین‌المللی «معبد رویاها» در کشور ایتالیا حضور داشت، توانست جایزه آثار هنری بصری (جایزه بنیاد پالمیری) و همچنین، اعتبار حضور در مجله بین‌المللی «هنر و فراتر از هنر» را از آن خود کند.

این جایزه به هنرمندانی اعطا شد که در طول نمایشگاه، بیشترین تحسین و توجه را از سوی مالک بنیاد پالمری دریافت کرده‌اند. بر این اساس، اثر شیرین محسنی‌نسب در کنار ۲ اثر دیگر توانست این جایزه را دریافت کند. این جایزه شامل گواهی رسمی روی کاغذ پوستی با امضای کیوریتور و بنیاد پالمری، نمایش اثر برگزیده به همراه بیوگرافی هنرمند در بخش نمایشگاه هنرهای تجسمی وب‌سایت بنیاد، امکان حضور همان اثر یا اثر دیگری غیر از اثر برگزیده از هنرمند در نمایشگاه بعدی «هنر رویایی» در سال ۲۰۲۶ و نمایش اثر در پلتفرم Artsper به مدت ۴ ماه با امکان جایگزینی آثار فروخته‌ شده، است.

نام شیرین محسنی‌نسب، هنرمند ایرانی در شماره زمستان ۲۰۲۵ مجله بین‌المللی «هنر و فراتر از هنر» منتشر شد و در میان هنرمندان منتخب این شماره قرار گرفت. آثار این هنرمند در بخش «تقدیر ویژه» معرفی شده و علاوه بر انتشار در نسخه آنلاین مجله، نسخه چاپی آن نیز برای هنرمندان شرکت‌کننده ارسال خواهد شد.

دورس ساکوئینا منتقد و کیوریتور مجله در توصیف این اثر نوشته است: «این نقاشی با ترکیبی استادانه از رنگ‌های روان و خط‌کشی‌های دقیق، مجموعه‌ای انتزاعی از قهوه‌ای‌ها و نارنجی‌های خاکی را نمایش می‌دهد که حسی از احساس و حرکت ایجاد می‌کند. تضاد میان پس‌زمینه پررنگ و انتزاعی با خطوط ریز و دقیق دست‌ها، تنشی بصری و قدرتمند می‌سازد و اهمیت نمادین دست‌ها را برجسته می‌کند. پیوند منحصربه‌فرد بیان انتزاعی با طراحی فیگوراتیو، گفتگویی عمیق میان رنگ و فرم ایجاد کرده و اثر را به تجربه‌ای بصری و قابل توجه تبدیل می‌کند.»

محسنی‌نسب در توضیح اثرش گفت: مجموعه «دست‌ها» از خطوطی آزاد و اکسپرسیو بر پایه فرم دست چپم شکل گرفته است؛ آثاری بداهه و بدون اتود که در جریان آبستره و اکشن‌پینتینگ و بدون کنترل بر حرکت رنگ پدید آمده‌اند. دست‌ها برای من نماد ابزار خلق و لمس زندگی‌اند و در این بیان مینیمال، تنها بهانه‌ای برای دعوت مخاطب به تجربه‌ای شخصی هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه