logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کشف بیش از ۹۵۷ تن انواع کالای اساسی احتکار شده

کشف بیش از ۹۵۷ تن انواع کالای اساسی احتکار شده
رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۹۵۷ تن انواع کالای اساسی احتکار شده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین رحیمی با اشاره به تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالای اساسی با هدف رصد، پیشگیری و برخورد قاطع با هرگونه احتکار، اخلال در نظام توزیع و سوء استفاده سوداگران اقتصادی از شرایط اقتصادی کشور بیان داشت قرارگاه مقابله با احتکار کالاهای اساسی با محوریت پلیس امنیت اقتصادی فراجا و با بهره گیری از ظرفیت سایر سازمانها و نهادها به صورت شبانه روزی پایش وضعیت بازار کالاهای اساسی و مقابله با محتکران کالای اساسی را در سراسر کشور در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه اجازه نمی دهیم سوداگران اقتصادی برای کسب سود و منفعت خود اقتصاد کشور و معیشت مردم را به چالش بکشانند عنوان کرد: در روزهای اخیر مهمترین ماموریت پلیس امنیت اقتصادی فراجا مقابله با احتکار کالا و مقابله با کسانی که از عرضه کالا امتناع می کنند می باشد.

سردار رحیمی با اشاره به کشف بیش از ۹۵۷ تن انواع کالای اساسی از جمله برنج و روغن در ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: در این رابطه ۵۷ نفر به اتهام احتکار کالای اساسی و امتناع از عرضه کالا به چرخه مصرف دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به بازدید از ۸۵۶ انبار و محل نگهداری کالای اساسی گفت: در این بازدیدها که توسط تیمهای نظارتی تلفیقی انجام شد ۴۰ مرکز و انبار محل نگهداری کالای احتکاری پلمب شد.

سردار رحیمی افزود: هموطنان می توانند اخبار و اطلاعات خود در خصوص احتکار کالای اساسی و عدم عرضه کالا را بصورت شبانه روزی با شماره تلفن ۳۰۱۱۰ پلیس امنیت اقتصادی در میان بگذارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه