logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مزدوری ومحاربه؛ دو ویژگی اغتشاشگران/ تلاش دشمن برای «سوریه‌سازی» ایران

مزدوری ومحاربه؛ دو ویژگی اغتشاشگران/ تلاش دشمن برای «سوریه‌سازی» ایران
جمعی از علما، اساتید و نخبگان حوزه علمیه بر لزوم هوشیاری در برابر جنگ ترکیبی دشمن تأکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جمعی از علما، اساتید و نخبگان حوزه علمیه در گردهمایی که امروز یکشنبه 21 دی 1404در محل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد ضمن تحلیل دقیق وقایع اخیر، بر لزوم هوشیاری در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تقویت سواد رسانه ای و مقابله با اغتشاشگران و عوامل اصلی آشوبگری تأکید کردند.

انقلاب اسلامی؛ آغازگر تمدن نوین و پایان‌دهنده تک‌قطبی

آیت‌الله عباس کعبی در این گردهمایی به تشریح ابعاد جهانی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: به روشنی و با قطعیت می‌توان گفت که انقلاب اسلامی یک انقلاب فطری، الهی و تمدنی‌ جهانی است که طرحی جهانی برای مقابله با ظلم و جنایت و تحقق عدالت و امنیت بر پایه توحید دارد. این انقلاب «انسان به ما هو انسان» را مخاطب قرار داده و ذاتاً ضد استبداد و استکبار است.

نایب‌رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به جایگاه تاریخی قم در تحولات جهانی، بیان کرد: نقطه تحول جهانی از قم آغاز شد که اجتهاد و اقامه دین از این مکان مقدس عالم‌گیر شد. زمانی که انقلاب اسلامی شکل گرفت، جهان به دو قطب شرقی و غربی تقسیم شده بود، اما در دهه اول انقلاب، قطب شرق فروپاشید و تنها یک قطب سرمایه داری آمریکا باقی ماند. انقلاب اسلامی در طول 46 سال گذشته، جبهه مقاومت را در مقابل این هژمونی شکل داد و اکنون تحلیل‌ها حاکی از آن است که تمدن غرب رو به اضمحلال و پایان است و دوران جهان تک‌قطبی به سر رسیده است.

جنگ احزاب مدرن و توطئه براندازی نرم

آیت‌الله کعبی ادامه داد: غرب و رژیم صهیونیستی ضربه‌های سنگینی از جریان محور مقاومت خورده‌اند و در مقابل، محور مقاومت به رهبری ایران از تمام توان سخت، نرم، ادراکی، رسانه‌ای و اقتصادی خود بهره می‌برد تا دشمن را زمین گیر کند. دشمنان اکنون کانون انقلاب که همان ولایت، غیرت دینی، استقلال و آزادی است را هدف قرار داده‌اند.

وی با تشبیه شرایط کنونی به «جنگ احزاب» خاطرنشان کرد: ما امروز با یک جنگ تمام‌عیار مواجه هستیم که می‌توان آن را جنگ احزاب نامید. در این جنگ، برای مؤمنان ابتلا و امتحان ایجاد شد و زلزله‌های روحی، تردید در باورها و عقاید رخ داد. همان‌گونه که در صدر اسلام، منافقان و ضعیف‌الایمان ها با شعار «اسلام تمام می‌شود» تلاش می‌کردند امید را از بین ببرند، امروز نیز این القائات تکرار می‌شود، اما این‌ها توهم‌های بیش نیست.

جنگ روانی؛ پیچیده‌ترین میدان نبرد

عضو مجلس خبرگان رهبری، مکانیزم جنگ جدید دشمن را تشریح کرد و گفت: دشمن برای پیش بردن نقشه شوم خود، ابتدا اشوب به پا می‌کند و با شمارش معکوسِ دروغینِ پایان جمهوری اسلامی، سست‌عنصران را می‌ترساند. آن‌ها درصدد «لیبی‌سازی» و «سوریه‌سازی» کشور هستند و این آشوب‌گری، در واقع جنگ روانی دشمن است که از پیچیده‌ترین نوع جنگ‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: بازی با اعصاب و روان مردم و رساندن جامعه به نقطه بن‌بست در رویدادهای اجتماعی و سیاسی، هدف اصلی دشمن است تا بتواند ناکارآمدی نظام را جلوه دهد. آشوب روانی موجب ایجاد وضعیت ناپایدار ذهنی و تحریک جامعه از طریق تردید، یأس و بی‌اعتمادی می‌شود تا جایی که تصمیم‌گیری و قوه عاقله افراد مختل گردد.

امروز ایران در قوی‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان با تأکید بر لزوم مقابله هوشمندانه با این جنگ‌ها گفت: در برابر این جنگ روانی و ترکیبی، باید سواد رسانه‌ای خود را تقویت کنیم و هیجانات را مدیریت نماییم. یکی از میدان‌های مهم این جنگ، موضوع نرخ ارز است که دشمن سعی دارد از طریق آن فشار اقتصادی ایجاد کند. اما باید بدانیم که نظام مقدس جمهوری اسلامی امروز در قوی‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد و اسلام عزیز و پابرجاست.

حوزه علمیه در کنار مردم است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سلیمانی اردهالی، رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیگر سخنران این مراسم، با بیان اینکه پس از وقوع اغتشاشات، برگزاری جلسات نخبگانی برای پشتیبانی از بیانات رهبری معظم انقلاب امری ضروری بود، گفت: ما می‌خواستیم صدای حقیقت‌طلبانه حوزه علمیه شنیده شود تا فتنه‌گران پیام ملت را بشنوند و این جلسات باید التیام‌بخش زخم‌هایی باشد که از ناحیه فتنه‌گران به بدنه جامعه وارد شده است.

وی با خطاب قرار دادن دشمنان نظام افزود: دشمنان باید بدانند که هیچ‌گونه امکانی برای ضربه زدن به این نظام نخواهند داشت. مردم ایران همچنان با توجه کامل به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید و علما، مسیر خود را ادامه می‌دهند و ما باید در انجام وظیفه شرعی و ملی خود کوتاهی نکنیم.

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با هشدار نسبت به سکوت در برابر فتنه، تأکید کرد: فتنه‌گران در واقع نوکران و مأموران غرب هستند و کسانی که امروز در برابر این اتفاقات سکوت می‌کنند، عملاً راضی به این وقایع هستند، بنابراین بی‌تفاوتی جایز نیست و باید موضع قاطع گرفت.

محاربه و مزدوری؛ دو ویژگی اغتشاشگران

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقامی، استاد حوزه علمیه قم هم در این نشست، با استناد به مبانی فقهی، اشرار و آشوبگران را مشمول عنوان «محاربه» دانست و اظهار کرد: این افراد با ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و با پشتیبانی مستقیم دشمنان، به دنبال ضربه زدن به ارکان انقلاب هستند.

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی به آسانی و بدون هزینه به دست نیامده است، تصریح کرد: ملت شریف ایران جریان‌های مخرب را محکوم خواهد کرد و اجازه نخواهد داد مزدوران، خدشه‌ای به میراث گران‌بهای شهیدان و علما وارد کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقامی در پایان تأکید کرد: ما همواره گوش به فرمان رهبری هستیم و رسالت داریم فرمایشات ایشان را برای آحاد جامعه به خوبی تبیین کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه