logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نجارزاده اعلام کرد: پایان عصر بنگاه داری در بانک ملی و تمرکز بر بانکداری مدرن/ بانک ملی ایران؛ حرکت به سوی شفافیت و رقابت‌پذیری با خروج از بنگاه داری

نجارزاده اعلام کرد: پایان عصر بنگاه داری در بانک ملی و تمرکز بر بانکداری مدرن/ بانک ملی ایران؛ حرکت به سوی شفافیت و رقابت‌پذیری با خروج از بنگاه داری
مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه روند واگذاری شرکت‌های تحت مالکیت بانک، شتاب بیشتری می گیرد، اظهار داشت: در کمترین زمان ممکن بانک ملی ایران به طور کامل از بنگاهداری خارج خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده با حضور در کارگزاری بانک ملی  افزود: عزم بانک در خروج از بنگاه‌داری جدی است و شرایط مطلوبی برای این فرآیند در بانک فراهم شده است. این اقدام نه تنها باعث شفافیت بیشتر عملکرد بانک می‌شود، بلکه منابع و سرمایه‌ها را به سمت فعالیت‌های اصلی بانکداری هدایت خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی شرکتهای غیر ابزاری بانک  به تدریج واگذار خواهند شد، تصریح کرد: گام‌های برداشته شده، بخشی از استراتژی بلندمدت برای تمرکز بانک بر ارایه خدمات مالی و بانکی حرفه‌ای است و به کاهش ریسک‌های مرتبط با بنگاه‌داری کمک خواهد کرد.

نجارزاده با بیان اینکه بانک ملی باید به طور کامل از بنگاه‌داری خارج شود و تنها تبدیل به بانک ارائه دهنده خدمات مالی شود، اظهار داشت: این بانک باید تمام تمرکز خود را بر بانکداری و خدمت‌رسانی به مشتریان قرار دهد. خروج از بنگاه‌داری، باعث افزایش کارایی، بهبود مدیریت سرمایه و تقویت رقابت‌پذیری بانک در بازار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سیاست خروج از بنگاهداری، با استفاده از ظرفیت‌های موجود و همکاری تیم‌های مختلف، به بانک اجازه می‌دهد منابع خود را به سمت توسعه فناوری‌های بانکی، بانکداری دیجیتال و ارایه خدمات نوین مالی هدایت کند و جایگاه بانک را به عنوان یک بانک متمرکز بر مشتریان و نوآوری تقویت کند.

 

نجارزاده تاکید کرد: خروج بانک ملی ایران از بنگاه‌داری نه یک اقدام مقطعی بلکه یک تصمیم استراتژیک است که بانک را به سمت بانکداری مدرن، شفاف و کارآمد هدایت می‌کند و همزمان اطمینان مشتریان از تمرکز بانک بر ارائه خدمات مالی باکیفیت را افزایش می‌دهد.

 

علیرضا شریفی رئیس اداره کل سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌ها نیز در این دیدار با اشاره به تغییر چارچوب‌های ذهنی در بانک ملی ایران درباره واگذاری ها گفت: این تحول نه تنها در درون بانک، بلکه در شبکه بانکی کشور و بازارهای بیرونی نیز اثرگذار بوده است. 

شریفی همچنین از نقش موثر کارگزاری و همکاری تمامی ارکان بانک و شرکت‌های وابسته در روند خروج از بنگاهداری قدردانی کرد و افزود: تلاش‌های تیم‌های مدیریت واگذاری و حمایت بانک، زمینه‌ساز رسیدن به این نقطه مهم شده است. 

 

در این دیدار محمد ثریانژاد مدیرعامل کارگزاری بانک ملی ایران نیز گزارش از عملکرد این کارگزاری، اهداف و برنامه های آن ارائه و بر آمادگی کامل برای تداوم نقش آفرینی در واگذاری های بانک ملی ایران تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه