logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دو مدافع تازه وارد پرسپولیس چه گفتند؟

گرا: سر من برای گلزنی ساخته شده/معامله‌گری: می‌گویند شبیه مارسلو و کوکورلا هستم

گرا: سر من برای گلزنی ساخته شده/معامله‌گری: می‌گویند شبیه مارسلو و کوکورلا هستم
دو مدافع تازه وارد پرسپولیس بعد از عقد قرارداد با سرخ ها صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرانجام پس از کش و قوس های فروان و در آخرین روز نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس قرارداد دنیل گرا و فرزین معامله گری دو مدافع جدید خود را نهایی کرد.

دو مدافع تازه وارد پرسپولیس بعد از عقد قرارداد با سرخ ها صحبت کردند. 

گرا: میلاد محمدی اطلاعات زیادی از تیم به من داد

دنیل گرا پس از پیوستن به پرسپولیس گفت: حدود پنج روز است که به ایران آمدم و خوشحالم که با چنین هوادارانی مواجه هستم. آن‌ها خیلی از ورود من استقبال کردند و این واقعا برای من باعث امید و خوشحالی بوده و همیشه آرزویم بازی در چنین تیم‌هایی بوده است.

گرا در مورد اینکه با چه بازیکنی رابطه خوبی دارد، گفت: همه اعضای تیم رابطه دوستانه‌ای با من داشتند و این حس خیلی خوبی به من داد اما میلاد محمدی با من بيشتر از صحبت کرد و با من مهربان بود. او اطلاعات زیادی از تیم و بازی‌ها به من داد. ولادیمیر کومان بازیکن سابق سپاهان که از دوستان من است، توصیه کرد که به ایران بروم. برای من بازی کردن در پرسپولیس خیلی مهم بود. اسم دربی را شنیده بودم و‌ می‌دانستم پرسپولیس تیم خوبی است. بازی قبلی مقابل سپاهان را دیدم و خوشبختانه تیم پیروز شد. ضربات سر خوبی می‌زنم و سر من برای زدن ضربات به توپ و‌ گلزنی ساخته شده است.

بازیکن جدید پرسپولیس در مورد حضور در تهران گفت: برای تست‌های پزشکی که رفته بودم، تهران را دیدم و برنامه‌ام این است که تهران را بیشتر ببینم چرا که تعاریف زیادی از تهران شنیده‌ام. مجارستان از ایران برفی‌تر است و اکنون ۵ درجه زیر صفر است. از همه غذاها بیشتر کباب را دوست داشتم و غذاهای دیگری هم تست می‌کنم.

وی افزود: دوست دارم فارسی یاد بگیرم ولی الان می‌گویم از باشگاه و هواداران‌ تشکر می‌کنم.

او در مورد تعداد گل‌هایش گفت: نمی‌خواهم عددی بگویم اما بیشترین تلاش خودم را برای پرسپولیس انجام می‌دهم و با انرژی تمام به کار خودم ادامه می‌دهم. هواداران را در ورزشگاه خواهم دید زمانی که پرقدرت مشغول بازی برای پرسپولیس هستم.

معامله‌گری: می‌گویند شبیه مارسلو و کوکورلا هستم

فرزین معامله‌گری مدافع جدید سرخ ها پس از عقد قرارداد با پرسپولیس گفت: به هواداران جنتلمن پرسپولیس سلام عرض می‌کنم. امیدوارم لایق پوشیدن پیراهن پرسپولیس باشم. خیلی‌ها می‌گویند شبیه مارسلو و کوکورلا هستم. سبک بازی مارسلو را دوست دارم.

آرزوی هر بازیکنی پوشیدن چنین پیراهنی است. به خودم باور داشتم که روزی به پرسپولیس می‌رسم و خدا را بابت این موضوع شاکرم. خانوادگی کاملا پرسپولیسی هستیم و به آن‌ها می‌گفتم که یک روز در پرسپولیس بازی می‌کنم. خوشحال هستم که در اینجا هستم.

او ادامه داد: از باشگاه شمس‌آذر و مدیرعامل و سرمربی تیم تشکر می‌کنم. مصیب چگینی مثل پدر من بوده و برای او آرزوي موفقیت می‌کنم. 

مدافع تازه وارد سرخ ها درباره خاطراتش از پرسپولیس گفت: سالی که برانکو بود، محسن مسلمان، مهدی طارمی و علی علیپور را دوست داشتم. بازی‌های محمد انصاری را می‌دیدم و‌ دوست داشتم. تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم. امیدوارم در پایان فصل کنار دیگر بازیکنان قهرمانی را به ارمغان بیاوریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه