logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عطوان:

ایران برتری اطلاعاتی خود را به اثبات رساند

ایران برتری اطلاعاتی خود را به اثبات رساند
یک تحلیلگر ارشد منطقه ای با اشاره به اینکه هر گونه حمله احتمالی آمریکا علیه ایران محکوم به شکست است، ابراز داشت که ایران برتری اطلاعاتی و فنی خود را در برابر آمریکا به اثبات رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالباری عطوان تحلیلگر مسایل راهبردی منطقه در گفتگو با شبکه المسیره هشدار داد که سیاست‌های متکبرانه ترامپ، چه در سطح داخلی و چه در مواجهه با محور مقاومت شامل یمن، ایران، غزه و لبنان، واشنگتن را به سمت فروپاشی داخلی اجتناب‌ناپذیر و انزوای بین‌المللی بی‌سابقه سوق می‌دهد.

وی افزود که آمریکا به یک کشور دیکتاتور و متجاوز تبدیل شده که ثبات جهان را تهدید می‌کند. آمریکا پس از اقدامات ترامپ در سرکوب معترضان، ممنوعیت مشارکت مسلمانان در رویدادهای بین‌المللی و راه‌اندازی کمپین‌هایی علیه سومالیایی‌ها و مهاجران در ایالت‌های مختلف، به سردمدار نژادپرستی در جهان تبدیل شده است.

عطوان تأکید کرد که این سیاست‌ها نشان‌دهنده فروپاشی ادعای آمریکا در مورد آزادی و حقوق بشر است.

این تحلیلگر عربی به تناقض آشکار در مواضع ترامپ اشاره کرده و افزود که وی شورش ها در تایوان را تحریک می‌کند و معترضان در هنگ کنگ را قهرمان می‌خواند، اما معترضان در «مینیاپولیس» را تروریست‌های داخلی می‌نامد و به آنها گلوله جنگی شلیک می‌کند.

عطوان تأکید کرد که آمریکا عملاً در حال فروپاشی است، زیرا حاکمیت مرکزی در واشنگتن دیگر بر ایالت‌ها کنترل ندارد. وی در استناد این سخن به اقدام ایالت کالیفرنیا به عنوان ثروتمندترین ایالت آمریکا اشاره کرد که به تأمین مالی سازمان بهداشت جهانی ادامه می‌دهد و تصمیمات ترامپ را به چالش می‌کشد.

عطوان با پیش‌بینی اینکه نیویورک و تگزاس نیز از کالیفرنیا پیروی خواهند کرد، افزود که شخصیت «نادان و متکبر» ترامپ محرک اصلی این فروپاشی است.

وی با اشاره به مخالفت اروپا با سیاست‌های ترامپ و دست رد فرانسه، آلمان و سایر کشورهای اروپایی برای پیوستن به «شورای صلح» بر لزوم عدم مبالغه در مورد قدرت آمریکا تأکید کرد و از اعراب و مسلمانان خواست که از تهدیدات ترامپ نترسند.

این تحلیلگر عربی رفتار یمنی ها در مقابل آمریکا را یک معجزه خواند و تأکید کرد که ناوهای هواپیمابر آمریکایی از ترس موشک‌های یمنی به کانال سوئز و شمال دریای سرخ فرار کردند. وی این اتفاق را «نقطه ضعف» و آغاز روند شکست برای آمریکا توصیف کرد که شکست آمریکا در افغانستان و عراق را یادآوری می کند.

وی با اشاره به اینکه در صورت هر نوع تجاوز آمریکا به ایران، همین سرنوشت خفت بار در انتظار این کشور است، ابراز داشت که ایران برتری اطلاعاتی و فنی خود را به ویژه در خنثی کردن پروژه‌هایی مانند استارلینک و ایجاد اختلال در فناوری‌های آمریکایی به اثبات رسانده است.

عطوان خاطرنشان کرد که هرگونه حمله نظامی به ایران «مرگ واقعی آمریکا» خواهد بود، ایران تنها 20 درصد از توانایی‌های خود را در مانورهای قبلی استفاده کرده است و آماده است تا در هر جنگ تمام‌عیار از تمام قدرت خود استفاده کند.

عطوان، ترامپ را یک «جنگ‌ افروز» توصیف کرد که از نسل‌کشی و گرسنگی دادن صهیونیست ها به مردم نوار غزه و تأمین بمب‌های پیشرفته برای رژیم صهیونیستی حمایت می کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه