logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نادعلی در گفتگو با دانا:

امروز دشمن بر روی معنویت و فرهنگ ما هدف‌گذاری کرده است/ رسانه‌ها باید نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در فتنه اخیر را برای نسل جوان تبیین کنند

امروز دشمن بر روی معنویت و فرهنگ ما هدف‌گذاری کرده است/ رسانه‌ها باید نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در فتنه اخیر را برای نسل جوان تبیین کنند
معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ درباره مقابله با جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن، گفت: امروز دشمن بر روی معنویت و فرهنگ ما هدف‌گذاری کرده است. باید اهداف دشمن را شناخت و برنامه‌های فرهنگی را طوری طراحی کرد که نشاط، امید و آینده روشن را به مردم منتقل کند.

رحیم نادعلی، معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت صاحب‌الزمان (عج) گفت: امسال تقارن این ایام با دهه فجر فرصت ویژه‌ای برای تعمیق معنویت، امیدبخشی به مردم و تقویت نشاط اجتماعی فراهم کرده است.

وی در خصوص اهمیت این تقارن معنوی و انقلابی افزود: انقلاب اسلامی ایران که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید، الگویی برای مقابله با ظلم و استبداد در جهان شد. امسال می‌توان با پیوند انقلاب اسلامی و موضوع انتظار و مهدویت، معنویت را تعمیق کرد و مردم را به نشاط و امید آینده سوق داد.

وی درباره اولویت‌های فرهنگی پس از ناآرامی‌های اخیر تاکید کرد: مهمترین اولویت فرهنگی، روشنگری درباره نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در فتنه اخیر است. مردم باید بدانند این اغتشاشات برنامه‌ریزی شده و خارجی بوده است و رسانه‌ها و تریبون‌های فرهنگی وظیفه دارند این واقعیت را به نسل جوان منتقل کنند.

نادعلی همچنین در خصوص تبیین مفاهیم انتظار و مهدویت برای نسل جوان، گفت: جوانان و نوجوانان باید از جنگ رسانه‌ای دشمن آگاه شوند. با استفاده از فعالیت‌های فرهنگی، معنوی و ادعیه، حضور در مساجد و نقش دهی به جوانان در برنامه‌های محلی، می‌توان این مفاهیم را به آنها منتقل کرد و ظرفیت‌های عظیم آنان را در عرصه تبیینی فعال کرد.

وی درباره نقش مردم در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: همواره حضور پررنگ مردم در انقلاب و رویدادهای فرهنگی، موجب شکست توطئه‌های دشمن شده است. نمونه بارز آن، اجتماع عظیم سه میلیون نفری در ۲۲ دی ۱۴۰۴ بود که دشمن را ناکام گذاشت.

رسانه‌ها خط مقدم مقابله با جنگ شناختی دشمن هستند 

معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ در ادامه درباره مقابله با جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن، گفت: امروز دشمن بر روی معنویت و فرهنگ ما هدف‌گذاری کرده است. باید اهداف دشمن را شناخت و برنامه‌های فرهنگی را طوری طراحی کرد که نشاط، امید و آینده روشن را به مردم منتقل کند. رسانه‌ها خط مقدم مقابله با جنگ شناختی دشمن هستند و باید با فعالیت مستمر، جوانان را از این تهدیدها آگاه کنند.

وی همچنین در خصوص برنامه‌های پیش‌رو به مناسبت اعیاد شعبانیه اعلام کرد: جشن‌های محلی و متمرکز نیمه شعبان در مساجد، پایگاه‌ها و کانون‌های اجتماعی تهران برگزار خواهد شد. نقطه اوج این جشن‌ها، روز ولادت حضرت صاحب‌الزمان (عج) در حد فاصل میدان هفت‌تیر تا میدان ولی‌عصر با مشارکت مردم و ارگان‌های مختلف خواهد بود.

نادعلی در پایان یاداور شد: امروز تقارن ایام شعبانیه و دهه فجر فرصتی برای همبستگی، نشاط و امید به آینده است. باید انقلاب اسلامی را با حضور جوانان، نوآوری و علم روز به تمدن نوین اسلامی تبدیل کنیم و آن را به جهان صادر کنیم.

مسعود تاجیک

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه