غضنفری در گفتگو با دانا:
سرمایه دارانی که با تروریست ها مشارکت کردند به دنبال زمین زدن نظام بودند/باید خسارت های میلیاردی از آنها گرفته شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عده ای که سرمایه دار و از طبقه برخوردار بوده و با تروریست ها همراه شدند، درد معیشت نداشتند؛ بلکه به دنبال زمین زدن نظام جمهوری اسلامی ایران بودند.
کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه عده ای در اتفاقات تروریستی اخیر کارخانه دار و صاحب سرمایه بودند گفت: این جریان به هیچ وجه درد بی پولی و گرانی و معیشت نداشتند بلکه طبقه برخورداری بودند که برای زمین زدن نظام آمده بودند.
وی با اشاره به اینکه آنها که مشکل اقتصادی داشتند و نسبت به نابسامانی های اقتصادی و ارزی گله مند بودند همان چند روز اول اعتراض مسالمتآمیز کرده و بعد خط خود را از تروریست ها جدا کردند، تصریح کرد: اینها به دنبال آتش زدن، تخریب یا سربریدن ملت نبودند.
غضنفری با بیان اینکه جریانی آموزش دیده در خارج از کشور در صف اقدامات تروریستی قرار گرفتند تاکید کرد: با حساب و کتاب در شهرها پخش شدند و با ساماندهی شدن از طریق سکوهای فضای مجازی برنامه سرویس های جاسوسی را در کشور پیاده کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه مسئله سرمایه داران مشارکت در براندازی نظام بود تاکید کرد: دستگاه قضا باید با این افراد برخورد قاطع کند و خسارات های میلیاردی را که به کشور وارد کردند از سرمایه آنها برداشت کنند، باید اموال آنها مصادره شود تا از این به بعد در هیچ اقدامی علیه نظام مشارکت نداشته باشند.
غضنفری خاطرنشان کرد: کسانی هم که با چاقو و سلاح به جان مردم افتادند باید علاوه بر محاکمه قانونی خسارت هایی را هم پرداخت کنند تا برای آنها بازدارنده باشد.
ارسال دیدگاه