logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون وزیر راه: تخصیص 100 درصدی اعتبار طرح‌های عمرانی

معاون وزیر راه: تخصیص 100 درصدی اعتبار طرح‌های عمرانی
معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص 100درصدی اعتبار طرح‌های عمرانی خبر داد و گفت:جاده برزک سال 1405 کامل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  هوشنگ بازوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران، با تاکید بر جدی بودن مطالبات مردمی در حوزه راه‌سازی اظهار داشت: محور کاشان به برزک یکی از اولویت‌های اصلی منطقه است که در حال حاضر تنها 14 کیلومتر از آن باقی مانده است و از این میزان شش کیلومتر در مرحله پیمان‌سپاری بوده و کارگاه عملیاتی آن فعال است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وضعیت بودجه‌ای این شرکت تصریح کرد: امسال در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، با رشد 70 تا 80 درصدی اعتبارات مواجه هستیم که تاکنون 100 درصد اعتبارات ابلاغی تخصیص یافته است و پیش‌بینی می‌شود با استفاده از ردیف‌های متفرقه، میزان تخصیص بودجه برای پروژه‌های عمرانی امسال به بیش از 105 درصد برسد.

بازوند با بیان اینکه کاشان نقطه تلاقی کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب کشور است، افزود: حجم بالای تردد در این منطقه مستلزم رفع گلوگاه‌های ترافیکی است و تقاطع غیرهمسطح و پل راوند نیز یکی از این نقاط حساس است که تلاش می‌کنیم با رفع موانع آن، تردد زائران و مسافران در این محور تسهیل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در پایان درباره بودجه کل کشور و سهم این شرکت خاطرنشان کرد: در حالی که کل اعتبارات عمرانی کشور بالغ بر 600 هزار میلیارد تومان است، سهم برآوردی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل برای پیشبرد پروژه‌ها حدود 100 همت است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم با تداوم روند تخصیص‌ها، پروژه محور کاشان-برزک طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در سال 1405 به طور کامل به بهره‌برداری برسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه