اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نوری: هدف ما فعال شدن همه ظرفیت ورزش دانشجویی برای حضور در تیم‌های دانشگاهی است

نوری: هدف ما فعال شدن همه ظرفیت ورزش دانشجویی برای حضور در تیم‌های دانشگاهی است
رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی گفت: هدف ما فعال شدن همه ظرفیت ورزش دانشجویی برای حضور در تیم‌های ملی دانشگاهی است‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، نخستین اردوی تیم هندبال دانشجویان ایران در بخش پسران با هدف حضور در رقابت های قهرمانی دانشجویان جهان طی دو روز به میزبانی دانشکدگان منابع طبیعی دانشگاه تهران و هیات هندبال البرز و با حضور 60 ورزشکار دعوت شده برگزار می شود. این تیم برای اولین بار قصد حضور در رقابت های قهرمانی دانشجویان جهان این رشته ورزشی را دارد.

نوری رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به دنبال برپایی این اردو گفت: اولین اردوی تیم هندبال دانشجویان در دانشکدگان منابع طبیعی دانشگاه تهران و هیات هندبال استان البرز برگزار می شود که در اولین فراخوان 60 دانشجو از همه بخش های آموزش عالی شرکت کردند.

وی افزود: امیدواریم شرایط مناسبی برای کشف و پروروش استعدادها در ورزش دانشگاهی فراهم کنیم و تیم های دانشجویان بتوانند در رقابت های قهرمانی جهان و میادین بین المللی افتخار آفرینی کند.

نوری خاطرنشان کرد: هدف ترسیم شده، بهره مندی از تمام ظرفیت دانشجویی کشور را است تا در اصل دانشجویانی که ظرفیت و توانمندی دارند در قالب تیم های ملی به مسابقات بین المللی اعزام شوند.

وی تصریح کرد: با این اتفاق، استعدادهای ناب ورزش کشور شناسایی و به بدنه ورزش کشور معرفی می شوند. امیدواریم با این روند بتوانیم در بلندمدت نفش مهمی در تقویت هویت و انسجام ملی داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه