logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

تداوم بارندگی در بیشتر مناطق / جدیدترین پیش بینی وضعیت بارش ها در کشور

تداوم بارندگی در بیشتر مناطق / جدیدترین پیش بینی وضعیت بارش ها در کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور جدیدترین پیش بینی آب‌وهوای استان‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیائیان با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: امروز در بیشتر مناطق کشور به جز نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان بارش باران، در برخی مناطق رگبار و رعدوبرق، وزش باد و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف پیش بینی و از بعد از ظهر امروز از میزان بارندگی در نیمه غربی کشور کاسته می‌شود.

وی افزود: بیشینه بارش در خراسان رضوی، خراسان شمالی، استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و شمال غرب فارس خواهد بود و پنجشنبه در برخی مناطق شرق، شمال شرق، استان‌های ساحلی دریای خزر و به صورت پراکنده در بخش‌هایی از جنوب کرمان و شرق هرمزگان بارش رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح می‌کند: جمعه در غالب مناطق کشور جو آرام است و شنبه در غرب، جنوب غرب، برخی مناطق شمال غرب، استان‌های واقع در دامنه های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور به جز جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان افزایش ابر و بارش باران و برف پیش بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: امروز در نیمه شرقی، بخش‌هایی از مرکز، جنوب کشور و استان‌های واقع در دامنه های جنوبی البرز، پنجشنبه در برخی مناطق جنوب شرق و شرق و یکشنبه در برخی مناطق مناطق جنوب شرق، جنوب و مرکز کشور، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.

وی گفت: از امروز تا جمعه در بیشتر مناطق به‌ویژه استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه