logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشاور رئیس سازمان دارالقرآن کشور بیان کرد:

تدبر در قرآن کلید رشد علمی، اخلاقی و اجتماعی نسل جوان

تدبر در قرآن کلید رشد علمی، اخلاقی و اجتماعی نسل جوان
مشاور رئیس سازمان دارالقرآن کشور، با تأکید بر اهمیت بازخوانی و تدبر در قرآن، آن را عاملی مؤثر در رشد علمی، اخلاقی و اجتماعی نسل جوان دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمدجواد ابراهیمی روز دوشنبە ۲۰ بهمن در مراسم گرامیداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با اشاره به الگوی فعالیت‌های انقلابی حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با مدلی متفاوت و برگرفته از آموزه‌های قرآنی شکل گرفت و فعالیت‌ها از میان مردم آغاز شد، نه از سوی نخبگان یا گروه‌های سیاسی خاص.

وی افزود: پیامبران نیز نهضت‌های خود را با ارتباط مستقیم با مردم و طلب یاری الهی پیش می‌بردند و حضرت امام نیز از همین الگو پیروی کرد.

مشاور رئیس سازمان دارالقرآن کشور ادامه داد: اجرای برنامه‌های آموزشی و قرآنی در سطح ملی، به دانش‌آموزان و دانشجویان امکان می‌دهد آموزه‌های دینی را به صورت عملی تجربه کنند و در مسیر رشد علمی، اخلاقی و اجتماعی گام بردارند. وی تأکید کرد که تدبر در آیات قرآن علاوه بر تقویت ایمان، بستری برای مشارکت اجتماعی، فعالیت فرهنگی و حضور مؤثر در جامعه فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با ایجاد محیطی علمی، پویا و حمایتی، زمینه رشد و بالندگی دانشجویان را فراهم کرده و مسیر بهره‌گیری عملی از آموزه‌های قرآنی را هموار کنند.

وی اضافه کرد: این روش نه تنها نسل جوان را با ارزش‌های دینی و انقلابی آشنا می‌کند، بلکه ظرفیت آن‌ها را برای حضور فعال در عرصه‌های علمی و فرهنگی تقویت می‌نماید.

حجت‌الاسلام ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: مطالعه و تدبر در قرآن، ابزار مؤثری برای شکل‌دهی اخلاق و رفتار اجتماعی دانشجویان است و دانشگاه‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از این رویکرد، به ارتقای توان علمی و انسانی نسل جوان کمک کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه