logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

آخرین وضعیت قهرمان کشتی آزاد جهان و المپیک؛

آذرپیرا: هر جا کادر فنی بگوید، روی تشک می‌روم/ سکوی قهرمانی ۹۷ کیلوگرم از قبل مشخص نیست

آذرپیرا: هر جا کادر فنی بگوید، روی تشک می‌روم/ سکوی قهرمانی ۹۷ کیلوگرم از قبل مشخص نیست
قهرمان کشتی آزاد جهان و المپیک گفت: چند اردویی است که کنار بچه‌ها تمرین می‌کنم و شرایط بسیار خوبی داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی امیرعلی آذرپیرا دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان در وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد درباره آخرین وضعیت خود اظهار داشت: پس از مسابقات جهانی در رقابت های کشورهای اسلامی حضور یافتیم و بعد از آن نیز چند روزی را استراحت کردیم و دوباره به اردوهای تیم ملی بازگشتیم.

وی در خصوص عدم حضور در رقابت‌های رنکینگ آلبانی و اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا گفت: دوست داشتم در تورنمنت آلبانی شرکت کنم چون حریفان اصلی من آنجا بودند و می‌توانست محک جدی و خوبی برایم باشد، اما با توجه به مصدومیت مجتبی گلیج شرایط طوری رقم خورد که راهی مسابقات آسیایی شدم.

آذرپیرا با آرزوی سلامتی برای هم‌تیمی خود افزود: برای آقا مجتبی عزیز آرزوی سلامتی دارم. دوست نداشتیم این اتفاق بیفتد و ان‌شاءالله هرچه زودتر به میادین بازگردد. در مورد حضورم در مسابقات قهرمانی آسیا، من سرباز کشورم هستم و در هر مسابقه‌ای که کادر فنی صلاح بداند، شرکت می‌کنم. البته در آسیا نیز وزن ۹۷ کیلوگرم مدعیان عنوان دار زیادی از جمله نمایندگان بحرین، ژاپن، قزاقستان و ... دارد.

دارنده مدال برنز المپیک درباره سطح رقابت‌های وزن ۹۷ کیلوگرم نیز تصریح کرد: این وزن نسبت به سال‌های قبل سطح بالاتری پیدا کرده و دیگر مثل گذشته نیست که از قبل سکوی قهرمانی مشخص باشد. همه در حال تلاش هستند، رقابت‌ها سنگین‌تر شده و همین موضوع به زیباتر شدن کشتی‌ها و افزایش انگیزه منجر می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبق برنامه کادر فنی با نظم و دقت تمرین می‌کنیم تا روزبه‌روز بهتر از قبل شویم و در مسابقات پیش رو بهترین عملکرد را ارائه دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه