logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با حضور ۲۰ کشور

برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با حضور ۲۰ کشور
مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به حضور ۲۰ کشور در این دوره، گفت: تجلیل از خادمان قرآن کشورها و بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز میلاد پیامبر (ص) از جمله برنامه‌های بخش بین الملل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی‌نیشابوری درباره زمان آغاز فعالیت این بخش نمایشگاه اظهار داشت: افتتاحیه بخش بین‌الملل همزمان با بخش داخلی و از روز اول آغاز به کار نمایشگاه انجام می‌شود و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

او درباره تعداد کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن، افزود: امسال کشورهای حاضر در سه بخش هنری، علمی و محصولات فرهنگی فعال خواهند بود که در بخش هنری حدود ۱۰ کشور از جمله ترکیه، عمان، مصر و بحرین و در بخش علمی هفت کشور حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: سه کشور هم در بخش محصولات فرهنگی با مضامین قرآنی آثارشان را در نمایشگاه ارائه خواهند کرد و در مجموع ۲۰ کشور در این رویداد حضور خواهند یافت.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: در دعوت از کشورها به نمایشگاه امسال، به مسئله تنوع اهتمام ویژه‌ای داشته‌ایم و از قاره‌های مختلف و از کشورهای شمال آفریقا، منطقه عربی- اسلامی، کشورهای همسایه، اندونزی، کشورهای آ.سه.آن و شبه قاره در این رویداد حضور خواهند داشت.

حسینی‌نیشابوری درباره جزئیات برنامه‌های بخش بین‌الملل خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین‌بار در بخش بین‌الملل، شاهد رویدادها و ابتکاراتی خواهیم بود و علاوه بر تجلیل از خادمان قرآنی داخلی با همکاری شورای عالی قرآن، دبیرخانه ستاد تجلیل از خادمان قرآن و کمیسیون توسعه فعالیت‌های بین‌المللی قرآنی، چند نفر از چهره‌های شاخص قرآنی خارج از ایران نیز تجلیل خواهند شد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اضافه کرد: چهره‌های قرآنی کشورهای مختلف نامزد شده‌اند که دو نفر از آنان انتخاب و تجلیل خواهند شد، همچنین حدود ۲۰ رونمایی و ۲۰ نشست در بخش بین‌الملل برگزار خواهد شد.

او درباره مهم‌ترین ویژگی و وجه تمایز برنامه‌های بخش بین الملل نسبت به سال‌های گذشته گفت: یکی از کارهای جدید این بخش معرفی ظرفیت‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران در قالب کلیپ و بروشور به زبان‌های مختلف برای مهمانان خارجی است.

وی اضافه کرد: همچنین چهارمین نشست قرآنی تهران را برگزار خواهیم کرد که در آن اندیشمندان قرآنی کشورها نظرات خود را با موضوع «قرآن و پیامبر (ص)» به مناسبت بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز ولادت پیامبر (ص) ارائه خواهند داد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شیخ «ابوجره سلطانی» از اندیشمندان قرآنی الجزایر مهمان ویژه این بخش است که ۲۵ جلد تفسیر قرآن دارد و در کنار او مهمانان دیگری هم خواهیم داشت.

او همچنین دربارۀ توجه هم زمان به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در بخش بین الملل، تصریح کرد: فعالیت‌های مرتبط با حوزه عترت مانند نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه مباحثی جدای از قرآن نیستند و نمایشگاه، نمایشگاه قرآن و عترت است، ما فعالانی در خارج از کشور داریم که علاقه‌مند به قرآن و اهل بیت (ع) بوده و مفاهیم مشترکی در این زمینه کار کرده‌اند، افرادی هم هستند که در امتداد تبیین مفاهیم قرآنی از مسیر اهل بیت (ع) فعالیت‌هایی در زمینه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه داشته‌اند و در این دوره آثار آنان ارائه خواهد شد.

وی افزود: همچنین از آثاری در زمینه یادشده به ویژه آن بخش از مضامینی که جهاد تبیین، روشنگری، مبارزه با دشمن، جنگ نرم، جنگ روایت‌ها و امثال آنها را مورد توجه قرار داده‌ است، رونمایی خواهیم کرد.

سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «ایران در پناه قرآن» از سوم اسفندماه با برگزاری آیین افتتاحیه در مصلای امام خمینی تهران آغاز به کار می‌کند. این نمایشگاه تا ۱۵ اسفند، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ پذیرای بازدیدکنندگان است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه