logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

باید از بحران و خواشی عبور کنیم؛

غفوری: هدف ما قهرمانیست اما صحبت درباره آن زود است/ تعهد دارم و باید پای استقلال می ماندم

غفوری: هدف ما قهرمانیست اما صحبت درباره آن زود است/ تعهد دارم و باید پای استقلال می ماندم
سرمربی موقت استقلال گفت: باید مسئولیت استقلال را برای بازی با مس می‌پذیرفتم چون به تیم تعهد دارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛

وریا غفوری مربی استقلال در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل مس اظهار داشت: در این بازی مسئولیت تیم با من است. با توجه به تعهدی که به تیمم دارم، امروز باید پای تیم می‌ماندیم و مسئولیت تیم را می‌پذیرفتیم.

«تیم بزرگ استقلال باید برای قهرمانی بجنگد.»، وی ضمن بیان این جمله خاطرنشان کرد: همه بازیکنان، اعضای کادر فنی، عوامل باشگاه و هواداران دنبال همین هدف (قهرمانی) هستند و در همه دیدارها برای رسیدن به این هدف می‌جنگیم.

سرمربی موقت استقلال در واکنش به پرسشی درباره حاشیه‌های آبی‌پوشان تصریح کرد: بازیکنان ما حرفه‌ای هستند و در باشگاهی حرفه‌ای بازی می‌کنند. مشکلی ندیدم و فردا تمام بازیکنانی که بازی می‌کنند یا نمی‌کنند، با قدرت در بازی حضور خواهند داشت.

غفوری در مورد مسیر استقلال تا قهرمانی لیگ برتر گفت: صحبت کردن درباره قهرمانی کمی زود است. همانطور که جدول را دیده‌اید، چند تیم شانس قهرمانی دارند و استقلال نیز از شانس برخوردار است. مشکلاتی در این میان وجود داشت، اما اعضای تیم استقلال مانند سایر تیم‌ها در این مسیر تلاش خواهند کرد.

وی راجع به وضعیت روانی آبی‌ها پس از حذف از لیگ قهرمانان آسیا 2 هم یادآور شد: کادر فنی، بازیکنان و عوامل باشگاه باید بتوانند از این بحران‌ها و حواشی عبور کنند. فکر می‌کنم استقلال در ادامه می‌تواند به هماهنگی بهتری برسد. شاید اتفاقاتی بیفتد که تیم ما همدل‌تر و متحدتر شود.

سرمربی استقلال در مورد اینکه آبی‌ها باید روی موفقیت در جام‌های داخلی تمرکز کنند، اظهار داشت: بازیکن وقتی حرفه‌ای باشد، خودش را سریعاً با شرایط وفق می‌دهد. اینگونه نیست که فوتبالیست هنگام ورود به زمین، به مسائل حاشیه‌ای فکر کند. بازیکن وقتی به زمین می‌رود، می‌خواهد بهترین بازی خودش را انجام بدهد. همه بازیکنانی که قرار است بازی کنند، با تمام وجود در زمین حاضر می‌شوند.

غفوری درباره شناخت کادر فنی استقلال از مس رفسنجان خاطرنشان کرد: آنالیزی از تیم مس داشتیم، اما بیشتر تمرکز ما روی تیم خودمان است. تلاش می‌کنیم از نقاط قوت تیم استقلال بهره ببریم و با ارائه بازی مالکانه، پیروز از زمین خارج شویم. تمام بازیکنان را هم برای این مسابقه در اختیار داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه