اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

برگزاری تجمع در چند دانشگاه تهران

برگزاری تجمع در چند دانشگاه تهران
از صبح امروز و همزمان با آغاز ترم دوم تحصیلی در چند دانشگاه تهران تجمعاتی دانشجویی برگزار شد و در مواردی، بروز تنش‌، تقابل‌ و درگیری میان دو طیف را هم به همراه داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی از صحن چند دانشگاه‌ تهران، نشان می‌دهد از صبح امروز - یکشنبه ۳ اسفند - تجمعاتی با حضور دانشجویان برگزار شده و در مواردی به تقابل‌هایی میان دو طرف نیز رسیده است.

ویدئوهای منتشرشده از دانشگاه‌های صنعتی شریف، امیرکبیر و شهید بهشتی حاکی از تداوم برگزاری تجمعات در این دانشگاه از روز گذشته است و تصاویر منتشرشده از دانشگاه‌های تهران، خواجه نصیر، علم‌وصنعت و هنر نشان می‌دهد این دانشگاه‌ها نیز امروز برگزاری تجمعاتی را شاهد بوده‌اند.

در دانشگاه تهران مطابق ویدیوئی که شبکه اجتماعی این دانشگاه منتشر کرده تجمع دوگروه از دانشجویان در پردیس مرکزی با آرامش برگزار شده و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تهران نیز در صحنه حاضر و با برخی دانشجویان هردو گروه گفت‌وگو کرده است.

در عین‌حال برخی تصاویر از ساعات بعدی نشان‌دهنده درگیری میان برخی دانشجویان است که به سردادن شعارهای تقابلی از یک‌سو و در دست‌گرفتن پرچم ایران و سردادن شعارهایی در حمایت نظام از سوی دیگر منجر شده است.

تصاویری نشان‌دهده جراحت چندتن از دانشجویان در درگیری‌هاست و برخی حاضران در صحنه هم تلاش کرده‌اند از دامنه‌دارشدن درگیری‌ها جلوگیری کنند.

در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر شرایطی مشابه با دانشگاه تهران گزارش شده که در مواردی هم به بروز تنش‌ میان دانشجویان دو طیف انجامیده است.

 در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی هم درگیری میان برخی دانشجویان به شکسته‌شدن شیشه‌های لابی دانشگاه منجر و تجمعات دانشگاه بهشتی هم با سردادن شعارهایی تقابلی همراه شده است.

در دانشگاه هنر جمعی از دانشجویان در حیاط دانشگاه یاد جانباختگان حوادث دی‌ماه را با خواندن سرود گرامی داشتند.

دانشگاه علم‌وصنعت هم شاهد برپایی تجمع دو طیف دانشجویان و سردادن شعارهای تقابلی از یک‌سو و برپایی نماز جماعت ظهر و عصر از سوی دیگر بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه