logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افزودن سالانه ۸۰۰ نفر نیروی انسانی به سازمان محیط زیست

افزودن سالانه ۸۰۰ نفر نیروی انسانی به سازمان محیط زیست
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با سازمان اداری استخدامی توافقی داشتیم که سالانه ۸۰۰ نفر به نیروی انسانی سازمان اضافه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جریان بازدید از اداره محیط زیست شهرستان تهران در دیدار با همکاران اظهار داشت: مدیریت منابع آب، آلودگی‌هوا، پسماند و پایش منابع آلاینده مجموعه ای از موضوعات جدی است که شهر تهران به لحاظ محیط‌زیستی درگیر آن است.

وی افزود: ما در حال کار کردن بر روی مصوبه‌ای در کمیسیون زیربنایی دولت هستیم که بارگذاری ها در استان تهران محدود شود.

وی با اشاره به اینکه ساماندهی نواحی صنعتی خودجوش در استان تهران نیز مصوب شد، تاکید کرد: نقش حاکمیتی سازمان حفاظت محیط زیست بسیار مهم است و باید به آن توجه شود.

انصاری ادامه داد: ما با محدودیت های جدی در منابع انسانی در سازمان روبه رو هستیم. نزدیک به ۵۰ درصد پست ها در سازمان و ادارات کل بلاتصدی هستند و با کمبود منابع و نیروی انسانی روبه رو هستیم که این امر انباشتی از مسایل و چالش ها را برای ما ایجاد کرده است، البته این موضوعات در کوتاه مدت قابل حل نیست ولی باید برای حل مشکلات تلاش نمود.

معاون رییس جمهور افزود: با سازمان اداری استخدامی توافقی داشتیم که سالانه ۸۰۰ نفر به نیروی انسانی سازمان اضافه شود و اگر این محقق شود تا پایان یک دوره ۵ ساله می توانیم ۵۰ درصد خالی بودن پست های سازمان را به ۳۶ درصد برسانیم.

انصاری در ادامه ضمن تاکید بر رعایت ضوابط و استانداردهای ملاک عمل محیط زیست تصریح کرد: پایبندی به قوانین و ضوابط، شفافیت در اقدامات و پاکدستی از اصول محوری در اجرای تکالیف سازمانی و ماموریت های محوله است که انتظار می رود همکاران استانی نسبت به آن توجه داشته باشند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه