logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سلیمی در گفتگو با دانا:

هنوز از برخی موشک های مخوف رونمایی نکردیم/ دشمنان را پشیمان خواهیم کرد 

هنوز از برخی موشک های مخوف رونمایی نکردیم/ دشمنان را پشیمان خواهیم کرد 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: هنوز از برخی موشک هایمان رونمایی نکردیم، با موشک های مخوف به استقبال دشمنان خواهیم رفت.

علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به عملیات های نظامی بی وقفه نیروهای مسلح علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت: قبلا هم گفته بودیم که اهل جنگ نیستیم ولی جنگ بلدیم، به جایی حمله نمی کنیم، اما اگر به منافعمان حمله شود دشمنان را در هم می کوبیم.

وی با اشاره به اینکه هر نقطه یا کشوری که علیه ما اقدام نظامی انجام دهد برایمان هدف مشروع است، افزود: نیروهای مسلح در سه روز گذشته نشان دادند که با قدرت مواضع دشمن را مورد هدف قرار دادند، ناو های آمریکایی که تبلیغات پر سر و صدا برای آن می کردند از ترس موشک های ایرانی از آبهای اطراف ایران فرار کرده و صدها کیلومتر فاصله گرفتند.

سلیمی با بیان اینکه به دشمنان در حوزه پدافندی آسیب های جدی زدیم، اما آنها با سانسور واقعیت را کتمان می کنند، ادامه داد: یقه آنها را رها نخواهیم کرد، نباید فکر کنند می توانند جنگ راه بیندازند و بعد آرام برگردند، موشک هایمان را به عنوان هدیه برای صهیونیست ها می فرستیم، دشمنان را پشیمان و بیچاره می کنیم.

سلیمی با بیان اینکه ما پیروان خمینی کبیر هستیم و در رگ هایمان خون امام حسینی جریان دارد، تاکید کرد: هنوز برخی موشک هایمان را رونمایی نکردیم، با سلاح های مخوف به استقبال دشمنان خواهیم رفت.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا دچار یک خطای محاسباتی شدند، اما ما بلدیم چگونه از خود دفاع کنیم.

بهزاد مهرکش

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه