logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

در گفت و گو با دانا مطرح شد؛

آیات قرآن در گفتار و رفتار رهبر شهید انقلاب متبلور بود

آیات قرآن در گفتار و رفتار رهبر شهید انقلاب متبلور بود
قام مقام شورای عالی قرآن از رهبر شهید انقلاب به عنوان شخصیتی یاد کردند که آیات قرآن در گفتار و رفتار ایشان متبلور بود.

سید علی سرابی، قائم مقام شرای عالی قرآن و دبیرکل انجمن خادمان قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با اشاره به شخصیت قرآنی رهبر شهید انقلاب گفت: شاید بهترین جمله‌ای که بتوانیم در ارتباط با شخصیت قرآنی رهبر شهیدمان بگوییم مضمون دو روایت است؛ یکی روایتی درباره پیامبر اکرم(ص) که از همسر آن حضرت، ام سلمه یا عایشه نقل شده که «کان خُلقهُ القرآن» یعنی اخلاق پیامبر قرآن بود و ما رفتار قرآنی را کاملاً در رهبر معظم انقلابمان مشاهده می‌کردیم و ذوب بودن شخصیت ایشان در آیات قرآن و دستورات قرآن همیشه در گفتار و رفتار ایشان متبلور بود.

وی افزود: روایت دیگر از امام صادق(ع) است که فرمود «مَن قَرَاَ القُرآنَ وَ هُوَ شابٌّ مُؤمِنٌ اِختَلَطَ القُرآنُ بِلَحمِهِ وَ دَمِهِ» یعنی هر جوان مؤمنی که در جوانی قرآن تلاوت کند، قرآن با گوشت و خونش می آمیزد. کسانی که با رهبر انقلاب از دوران نوجوانی آشنا بودند، این انس دائمی ایشان را با قرآن می‌دیدند.

سرابی اضافه کرد: رهبر انقلاب در سخنانی گفتند که یکی از علت‌های علاقه ایشان به قرآن در دوران کودکی این بود که صدای قاریان را می شنیدند که قرآن را به زیبایی می‌خواندند و به آن علاقه‌مند شدند. ایشان از دوران کودکی به قرآن علاقه داشتند و شخصیتی را به وجود آورده بودند که انسان کاملاً لمس می‌کرد که ایشان در قرآن ذوب هستند و این روایت کاملا در ایشان احساس می‌شد.

وی از برگزاری جلسات طولانی در ابتدای ماه مبارک رمضان با حضور جامعه قرآنی و گوش دادن به تلاوت قاریان به عنوان نمونه یاد کرد و گفت: رهبر انقلاب هر ساله در این جلسات به بیان نکات قرآنی می‌پرداختند و حجم دیدارهای ایشان با مردم به ویژه آخرین دیدار ایشان در محفل قرآنی ماه مبارک رمضان، مُهر قرآنی در پایان دوره زعامت ایشان نیز کاملاً مشاهده می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه