logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با تصمیم کمیته ملی المپیک؛

کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ «دنا» نام گرفت

کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ «دنا» نام گرفت
کمیته ملی المپیک، نام کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ را «کاروان دنا» اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در پی تجاوز اخیر ایالات متحده آمریکا و رژیم اشغالگر قدس و حمله به ناوگروه «دنا» متعلق به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، که به شهادت ۸۴ تن از ملوانان و مفقود شدن ۲۰ تن دیگر انجامید، موجی از اندوه و تأثر در میان مردم ایران شکل گرفته است.

در همین راستا و در شرایطی که کشور در سوگ این ضایعه بزرگ به سر می‌برد، کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و ارج نهادن به رشادت، ایستادگی و فداکاری آنان، نام کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ را «کاروان دنا» انتخاب کرد.

این نامگذاری با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام دریادلان نیروی دریایی ارتش و پاسداشت فداکاری‌های آنان صورت گرفته است؛ عزیزانی که در راه دفاع از عزت، امنیت و استقلال کشور جان خود را فدا کردند.

کاروان ورزشی ایران در حالی با نام «دنا» راهی بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ خواهد شد که ملت ایران همچنان در سوگ شهادت رهبر خود، جمعی از هموطنان بی‌گناه و همچنین ۸۴ ملوان شهید ناوگروه دنا به سر می‌برد و چشم‌انتظار خبری از ۲۰ ملوان جاویدالاثر این حادثه است.

در پایان، ضمن محکومیت این اقدام تجاوزکارانه و عرض تسلیت به مردم شریف ایران و خانواده‌های داغدار این شهیدان، امید می‌رود حضور «کاروان دنا» در بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ نمادی از همبستگی ملی، ایستادگی و پاسداشت یاد جان‌باختگان این حادثه باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه