logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

علی‌آبادی: ۱۰ هزار مگاوات مازاد تولید برق در کشور وجود دارد

علی‌آبادی: ۱۰ هزار مگاوات مازاد تولید برق در کشور وجود دارد
وزیر نیرو گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار مگاوات مازاد تولید برق در کشور وجود دارد و مردم نباید هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر هیچ نقطه‌ای از کشور دچار خاموشی نیست، گفت: با وجود آنکه در هر نقطه‌ای که مورد حمله و آسیب قرار می‌گیرد، شبکه برق نیز متأثر می‌شود، اما در کوتاه‌ترین زمان ممکن آسیب‌ها جبران و شبکه به حالت پایدار بازمی‌گردد.

وی افزود: در لحظات اولیه بروز هر حادثه، همزمان با حضور نیروهای امدادی، نیروهای عملیاتی برق و آب نیز در محل حاضر می‌شوند تا در صورت آسیب به شبکه‌های زیرساختی، روند بازسازی و رفع مشکل در سریع‌ترین زمان انجام شود.

وزیر نیرو بیان کرد: طی روزهای اخیر، نیروگاه‌های بندرعباس، هنگام و ایسین در پی حملات دشمن دچار آسیب شدند، اما به‌واسطه توان فنی بالا و خودکفایی در تأمین تجهیزات، این آسیب‌ها ظرف ۲ تا ۳ روز به‌طور کامل برطرف شد.

علی‌آبادی با تأکید بر اینکه حمله به زیرساخت‌های برقی مغایر با تمامی قوانین و پروتکل‌های بین‌المللی است، گفت: از وزیر امور خارجه درخواست کرده‌ام این موضوع را در تمامی مکاتبات و رایزنی‌های بین‌المللی مورد تأکید قرار دهد، چرا که حمله به تأسیسات برقی به‌معنای حمله مستقیم به مردم است.

وی یادآور شد: صنعت برق کشور در شرایطی پایدار قرار دارد و در حال حاضر حتی امکان تأمین برق سایر کشورهای منطقه نیز وجود دارد و از این بابت هیچ‌گونه نگرانی مطرح نیست.

وزیر نیرو تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار مگاوات مازاد تولید برق در کشور وجود دارد و مردم نباید هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه داشته باشند.

وی با اشاره به توانمندی‌های فنی داخلی یادآور شد: خودکفایی در ساخت تجهیزات در تمامی سطوح، حتی تجهیزات خاص نیروگاهی، به‌عنوان یک مزیت راهبردی در صنعت برق ایران مطرح است؛ به‌طوری‌که ایران سابقه احداث نیروگاه در روسیه و صادرات تجهیزات برقی به این کشور را دارد و در کشورهای سوریه، عراق، عمان و اندونزی نیز پروژه‌های احداث نیروگاه و صادرات تجهیزات توسط متخصصان ایرانی اجرا شده است.

علی‌آبادی با بیان اینکه در جریان جنگ اخیر، شبکه برق یکی از کشورهای همسایه دچار فروپاشی شده بود، گفت: این شبکه با اتکا به توان متخصصان ایرانی مجدداً احیا شد و این سطح از توانمندی، امروز پشتوانه پایداری شبکه برق کشور محسوب می‌شود.

وی در پایان با اشاره به برخی حملات مستقیم به تأسیسات برقی خاطرنشان کرد: در برخی موارد، دشمن به‌صورت مستقیم زیرساخت‌های برق را هدف قرار داده است؛ از جمله پست برق فشافویه که تأمین‌کننده برق صنایع و مناطق مسکونی آن ناحیه بود، هدف حمله قرار گرفت که این اقدام نیز مغایر با تمامی قوانین بین‌المللی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه