اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

اردوغان:

دولت نتانیاهو برنامه اشغال لبنان را همزمان با هدف‌گیری ایران دنبال می‌کند

دولت نتانیاهو برنامه اشغال لبنان را همزمان با هدف‌گیری ایران دنبال می‌کند
رئیس‌جمهور ترکیه گفت: دولت نتانیاهو نه تنها همسایه ما ایران را هدف قرار می‌دهد، بلکه گام به گام برنامه‌های خود را برای اشغال لبنان نیز اجرا می‌کند و منطقه را به سمت «فاجعه» سوق می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در نشست روسای استانی حزب خود در مرکز کنگره حزب عدالت و توسعه گفت: «جنگی که علیه ایران آغاز شده است، همچنان منطقه ما را در بوی خون و باروت غرق کرده است. کودکان بی‌گناه در حالی که در مدارس خود به درس گوش می‌دهند، هدف موشک قرار می‌گیرند. منطقه ما دردناک‌ترین روزهای قرن گذشته را تجربه می‌کند. یک شبکه نسل‌کشی که با نفرت کور شده است، با پنهان شدن در پشت استدلال‌های مذهبی، جغرافیای ما را به فاجعه می‌کشاند. همه از این موضوع مطمئن باشند: ما نه بین برادران و همسایگان خود تبعیض قائل می‌شویم و نه تماشاگر رنج برادران خود خواهیم بود.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: به عنوان ترکیه و ملت ترکیه، مردمی را که دوست و برادر خود می‌دانیم، چه در دوران خوب و چه در دوران بد، رها نمی‌کنیم.

او افزود: 27 روز است. آیا در نظر این متجاوزان که تمام اصول، ارزش‌ها و هنجارها را نادیده می‌گیرند، آیا تفاوتی می‌کند که ما شیعه یا سنی، ترک، کرد، عرب یا فارس باشیم؟ از اینجا، با قلبی اندوهگین، می‌پرسم چه تفاوتی بین اشک‌هایی که در تهران ریخته می‌شود و اشک‌هایی که در اربیل، بغداد، بیروت و ریاض ریخته می‌شود، وجود دارد؟

اردوغان گفت: در حالی که جنگ، جنگ اسرائیل است، اما بهای سنگین آن را ابتدا مسلمانان و سپس تمام بشریت می‌پردازد.

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد: ما پس از توقف غرش مرگبار بمب‌ها و موشک‌ها، دوباره در این منطقه با هم زندگی خواهیم کرد. من معتقدم هیچ کس نباید این حقیقت را فراموش کند. ما هرگونه اقدام یا بحثی را که از طرح تفرقه بینداز و حکومت کن صهیونیسم که منطقه ما را هدف قرار می‌دهد، حمایت می‌کند، رد می‌کنیم، طرحی که باعث ایجاد دشمنی بین مردم برادر می‌شود.

وی همچنین گفت: برای اولین بار از سال ۱۹۶۷، نماز عید در مسجد الاقصی برگزار نشد. این بی‌توجهی به قوانین، حمله‌ای آشکار به ایمان دو میلیارد مسلمان است. به هیچ بهانه‌ای نمی‌توان حق مسلمانان برای عبادت در مسجد الاقصی را غصب، جلوگیری یا ممنوع کرد.

اردوغان تصریح کرد: ما رسما موضع خود را بر محور صلح برای همه، ثبات برای همه و آرامش برای همه تثبیت کرده‌ایم. ما از سیاست خارجی صلح‌آمیز خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه