logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تار و مار تفنگداران آمریکایی در جزیره بوبیان در ادامه موج 84

تار و مار تفنگداران آمریکایی در جزیره بوبیان در ادامه موج 84
نیروی دریایی سپاه امروز طی عملیات غافلگیرکننده مراکز تجمع تروریستهای صهیونی امریکایی جزیره بوبیان را هدف گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد:در ادامه موج 84 عملیات وعده صادق 4 در شامگاه جمعه با رمز مبارک "یا صاحب الزمان عج " و تقدیم به شهدای بزرگوار نیروی دریایی خصوصا قهرمان نادر مهدوی و دیگر همرزمانی که در دهه 60 امریکا را به زانو درآوردند، نیروی دریایی سپاه امروز طی یک عملیات غافلگیر کننده چندین مرکز تجمع تروریست های صهیونی امریکایی در جزیره بوبیان را مورد تهاجم ترکیبی موشکی و پهپادی قرار دادند.

در این تهاجم با انواع پهپادهای انهدامی و موشک های بالستیک تعداد زیادی از تفنگداران تروریست امریکایی تار و مار شده و کشته و مجروحین این تروریست ها به بیمارستانهای "صالح الصباح" ، "محمد الاحمد"و "علی السالم" منتقل شدند.

منابع میدانی از قرنطینه کامل این بیمارستان‌ها با عدم پذیرش و خروج بیماران کویتی و درمان تروریست های مجروح پرداخته که این موضوع اعتراض مردم کویت را نیز در بر داشته است.

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد، تهاجم علیه سربازان تروریست امریکایی را در هر نقطه ای از این منطقه و تا ازاله کامل آنها از سرزمین مسلمانان با حملات کوبنده و شکننده ادامه خواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه