logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

محدودیت تردد در محورهای شمالی کشور همزمان با بازگشت مسافران

محدودیت تردد در محورهای شمالی کشور همزمان با بازگشت مسافران
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و آزادراه تهران ـ شمال خبر داد و گفت: با آغاز موج نهایی بازگشت مسافران نوروزی، برخی مسیرها به‌منظور مدیریت ترافیک یک‌طرفه شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد کرمی اسد، با اشاره به آغاز موج نهایی بازگشت مسافران نوروزی در آخرین روز تعطیلات، گفت: با توجه به افزایش حجم تردد و احتمال شکل‌گیری ترافیک سنگین در ساعات آینده، تمهیدات ویژه‌ای برای مدیریت بار ترافیکی در محورهای شمالی کشور اتخاذ شده است.

وی افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، از ساعت ۱۰ صبح امروز، ۱۴ فروردین‌ماه، تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: هم‌زمان، به‌منظور تسهیل در عبور و مرور و تخلیه بار ترافیکی، مسیرهای شمال به جنوب در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال به‌صورت یک‌طرفه درآمده و این محدودیت‌ها تا زمان عادی شدن شرایط ترافیکی ادامه خواهد داشت.

سردار کرمی اسد در خصوص وضعیت سایر محورهای مواصلاتی کشور نیز گفت: ترافیک سنگین در محور هراز در مسیر شمال به جنوب در محدوده‌های نارنجستان، بایجان، شاهاندشت، گزنک و آب‌اسک گزارش شده است.

وی افزود: همچنین در آزادراه قزوین ـ رشت در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل پارک جنگلی سراوان تا امامزاده هاشم و محدوده رودبار، ترافیک سنگین برقرار است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس و آزادراه تهران ـ شمال در مسیر رفت و برگشت، همچنین محورهای هراز، چالوس و آزادراه قزوین–رشت در مسیر جنوب به شمال، تردد به‌صورت نیمه سنگین در جریان است.

وی اظهارکرد: در حال حاضر، محورهای شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و رانندگان می‌توانند با رعایت قوانین و مقررات، سفری ایمن را تجربه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه