logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

واکنش فوتسالی‌های استقلال به حمله به اماکن ورزشی؛

حیدریان: بهترین بازی‌های عمرم را در سالن دوازده‌هزار‌نفری آزادی انجام دادم

حیدریان: بهترین بازی‌های عمرم را در سالن دوازده‌هزار‌نفری آزادی انجام دادم
سرمربی تیم فوتسال و مدیر اماکن باشگاه استقلال، با محکوم کردن حمله به سالن دوازده‌هزارنفری ورزشگاه آزادی، بر همبستگی مردم و جامعه ورزش تأکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، محمدرضا حیدریان سرمربی تیم فوتسال استقلال با اشاره به حملات آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونسیتی به سالن دوازده‌هزار‌نفری ورزشگاه آزادی اظهار کرد: «تماشای ویرانه‌های سالن دوازده‌هزار‌نفری آزادی اتفاق تلخی بود و وقتی ویرانه‌های آن را از نزدیک تماشا کردم، بهت‌زده شدم.

وی افزود: «من خاطرات بسیار خوبی از این مجموعه ورزشی داشتم و بارها با تیم ملی فوتسال در این سالن بازی کردم و افتخارات زیادی را به دست آوردم.»

کاپیتان اسبق تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: «من بهترین بازی‌های عمر فوتسال خود را در سالن دوازده‌هزار‌نفری انجام دادم و هر وقت در این محل به میدان می‌رفتم، انگیزه و اعتماد به نفس زیادی داشتم.»

حیدریان تصریح کرد: «باور اینکه دشمن به یک مجموعه ورزشی حمله کند سخت است اما نشان داد که به هیچ قانون اخلاقی و انسانی پایبند نیست.»

سرمربی تیم فوتسال استقلال ادامه داد: «جامعه ورزش و تمام مردم ایران مثل کوه پشت کشورشان ایستاده و پاسخ محکمی به دشمنان داده‌اند.»

وی در پایان گفت: «در این روزهای حساس و مهم، من مانند تمام مردم شریف و دوست‌داشتنی ایران از نیروهای مسلح کشورم تشکر می‌کنم و با حضور در تجمعات شبانه حامی این عزیزان در خط مقدم هستیم.»

محمد خدادادی، مدیر اماکن و سازمان فوتسال باشگاه استقلال نیز عنوان کرد: «حمله آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونسیتی به سالن دوازده‌هزار‌نفری ورزشگاه آزادی، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و مغایر با روح ورزش است.»

 وی افزود: «جنایات دشمنان ایران، انزجار و نفرت مردم کشور را به‌دنبال داشت و آن‌ها نشان دادند که همچون همیشه حامی نظام و کشور عزیز خود هستند.»

 مدیر اماکن استقلال خاطرنشان کرد: «مردم شجاع ایران با حضور در تجمعات، صحنه‌های اتحاد و همبستگی خودرا به نمایش گذاشتند و باشگاه استقلال نیز در کنار آن‌ها با عزم و همبستگی حضور دارد تا به امید خدا این روزها با پیروزی ایران عزیزمان به پایان برسد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه