logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دستمالچیان در گفتگو با دانا:

حرف اصلی را در منطقه جریان مقاومت می زند/ نقش ایران در معادلات منطقه نقش موثری است

حرف اصلی را در منطقه جریان مقاومت می زند/ نقش ایران در معادلات منطقه نقش موثری است
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه نقش موثری دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت.

احمد دستمالچیان، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه دشمن آمریکایی - صهیونی همواره از جبهه یکپارچه مقاومت ترسیده است، گفت: همیشه تلاش کردند یا جبهه مقاومت‌ را خلع سلاح کنند یا آن را به نفع اهداف صهیونیستی مصادره کنند، اما در این مسیر همواره با استقامت و ایستادگی مواجه شدند.

وی با بیان اینکه آتش‌بس در لبنان یکی از شروط ۱۰ گانه ایران بود، افزود: همه تحلیلگران و افکار عمومی جهان بر این باورند که آتش‌بس در لبنان نتیجه فشار جمهوری اسلامی ایران است‌.

این کارشناس غرب آسیا با بیان اینکه برخی عناصر در دولت لبنان سرسپرده هستند که می خواهند لبنان به سمت ناامنی سوق داده شود، تاکید کرد: در طول جنگ روشن شد که حرف اصلی را مقاومت می زند، زیرا دست برتر را دارد.

دستمالچیان با اشاره به اینکه عربستان سعودی همواره از تضعیف مقاومت حمایت کرده، اما در رویکرد های اخیر خود اعلام کرد که آتش بس لبنان باید در چارچوب مذاکرات ایران و آمریکا قرار داشته باشد، عنوان کرد: این یک تحول جدی در‌معادلات منطقه ای است، همه چیز در میدان روشن شده است.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال این بود که در یک اقدام غافلگیرانه جمهوری اسلامی را دچار انزوا کند، ادامه داد: این نقشه اصلی آمریکا،  رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آنها بود که در چارچوب یک خطای محاسباتی شکل گرفت.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه ایران یک ریشه عمیق‌ مردمی دارد، تاکید کرد: خیال می کردند اگر راس نظام و فرماندهان نظامی را حذف کنند مردم کف خیابان می آیند و کار نظام را تمام خواهند کرد‌ در حالی که محاسباتشان غلط از آب در آمد.

وی‌ با بیان اینکه امروز ایران یک قدرت تاثیرگذار منطقه ای و فرامنطقه ای است، خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت منطقه نقش موثری دارد و در وضعیتی نیست که در معادلات منطقه نادیده گرفته شود، این واقعیتی است که کشور های منطقه باید با آن رو به شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه