اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دستمالچیان در گفتگو با دانا:

حرف اصلی را در منطقه جریان مقاومت می زند/ نقش ایران در معادلات منطقه نقش موثری است

حرف اصلی را در منطقه جریان مقاومت می زند/ نقش ایران در معادلات منطقه نقش موثری است
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه نقش موثری دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت.

احمد دستمالچیان، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه دشمن آمریکایی - صهیونی همواره از جبهه یکپارچه مقاومت ترسیده است، گفت: همیشه تلاش کردند یا جبهه مقاومت‌ را خلع سلاح کنند یا آن را به نفع اهداف صهیونیستی مصادره کنند، اما در این مسیر همواره با استقامت و ایستادگی مواجه شدند.

وی با بیان اینکه آتش‌بس در لبنان یکی از شروط ۱۰ گانه ایران بود، افزود: همه تحلیلگران و افکار عمومی جهان بر این باورند که آتش‌بس در لبنان نتیجه فشار جمهوری اسلامی ایران است‌.

این کارشناس غرب آسیا با بیان اینکه برخی عناصر در دولت لبنان سرسپرده هستند که می خواهند لبنان به سمت ناامنی سوق داده شود، تاکید کرد: در طول جنگ روشن شد که حرف اصلی را مقاومت می زند، زیرا دست برتر را دارد.

دستمالچیان با اشاره به اینکه عربستان سعودی همواره از تضعیف مقاومت حمایت کرده، اما در رویکرد های اخیر خود اعلام کرد که آتش بس لبنان باید در چارچوب مذاکرات ایران و آمریکا قرار داشته باشد، عنوان کرد: این یک تحول جدی در‌معادلات منطقه ای است، همه چیز در میدان روشن شده است.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال این بود که در یک اقدام غافلگیرانه جمهوری اسلامی را دچار انزوا کند، ادامه داد: این نقشه اصلی آمریکا،  رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آنها بود که در چارچوب یک خطای محاسباتی شکل گرفت.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه ایران یک ریشه عمیق‌ مردمی دارد، تاکید کرد: خیال می کردند اگر راس نظام و فرماندهان نظامی را حذف کنند مردم کف خیابان می آیند و کار نظام را تمام خواهند کرد‌ در حالی که محاسباتشان غلط از آب در آمد.

وی‌ با بیان اینکه امروز ایران یک قدرت تاثیرگذار منطقه ای و فرامنطقه ای است، خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت منطقه نقش موثری دارد و در وضعیتی نیست که در معادلات منطقه نادیده گرفته شود، این واقعیتی است که کشور های منطقه باید با آن رو به شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه