اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تعداد شهدای لبنان به ۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسید

تعداد شهدای لبنان به ۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسید
وزارت بهداشت لبنان از افزایش تعداد تلفات تجاوزات اسرائیلی به این کشور به ۲ هزار و ۵۰۹ شهید و ۷ هزار و ۷۵۵ مجروح خبر داد.

به گزارش راه دانا، وزارت بهداشت لبنان امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان از دوم مارس (۱۱ اسفندما ۱۴۰۱۴) تاکنون، به ۲ هزار و ۵۰۹ شهید و ۷ هزار و ۷۵۵ زخمی افزایش پیدا کرد.

 

شبکه الجزیره گزارش داد جنگنده‌های اسرائیلی امروز شهرک «برج قلاویه» در جنوب لبنان را هدف چندین حمله هوایی قرار داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش صهیونیستی همچنین اقدام به انجام عملیات انفجار در مناطق مسکونی شهرک یارون در جنوب لبنان کرده‌اند که به تخریب منازل منجر شده است.

 

در همین حال، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم مجموعه‌ای از حملات هوایی را علیه مناطق مختلف در جنوب لبنان آغاز کرده است.

 

روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» نوشت، باور اینکه حملات این روزها به حزب الله، این جنبش را به عقب براند و بازدارندگی ایجاد کند، سخت است.

 

در ادامه این گزارش آمده است: حزب الله تاب آوری خود را ثابت کرده و عزم و ثبات فراتر از آنچیزی که قبل از جنگ انتظار می‌رفت، از خود نشان داده است.

 

به گفته این رسانه، حزب الله خوب می‌داند که اسرائیل هم اکنون تحت فشار است و از این مسئله به نفع خود استفاده می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه