اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

تشریح اهم برنامه‌های سال ۱۴۰۵ از سوی رییس فدراسیون؛

در جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی چه گذشت؟

در جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی چه گذشت؟
در نخستین جلسه هیات رئیسه آمادگی جسمانی و تندرستی رییس فدراسیون گفت: در سال ۱۴۰۵ با ظرفیت حداکثری و تمام توان، گام برخواهیم داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدارسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، نخستین نشست هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در سال ۱۴۰۵ با حضور احمد گواری؛ رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی و سایر اعضای هیات رییسه اعم از  فرهاد مرادی شهپر، ندا مطلبی، ایمان متقیان‌نژاد، ولی‌اله صالح‌نیا، عسگر آزادیان، محمد میرزایی (به صورت وبیناری)، محمدعلی گیلانی، محمد رضا کاظمی آشتیانی، لیلا محمدی، مهناز احمدی و مریم آقا سید عزیزالله برگزار شد.

احمد گواری با اشاره به اینکه مسابقات در بخش المپیاد سراسری و ساحلی آمادگی جسمانی و تندرستی، مسابقات قهرمانی کشور و برگزاری لیگ در رشته‌های زیر مجموعه فدراسیون در سال ۱۴۰۵ مدنظر قرار دارد، گفت: رسالت فدراسیون افزایش میزان فعالیت بدنی آحاد جامعه و مقابله با کم تحرکی است و با استفاده از ظرفیت هیات‌های استانی و انجمن‌ها و کمیته‌های زیرمجموعه فدراسیون در راستای برگزاری مسابقات گام برخواهیم داشت و سعی داریم ضمن توسعه کیفی برنامه‌های آموزشی با بهره‌مندی از دانش روز، شرایط بهتری را برای علاقمندان به رشته‌های فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، فراهم کنیم.

در این نشست گزارش اقدامات انجام شده در زمان جنگ تحمیلی رمضان، موضوع برگزاری المپیاد ساحلیآمادگی جسمانی و تندرستی در سال ۱۴۰۵، اخذ نظر اعضای هیات رییسه جهت عملیاتی کردن برنامه‌های فدراسیون در شرایط موجود، موارد مالی و...از جمله موارد مطرح شده در نخستین نشست هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در سال جاری، بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه